Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz párkapcsolatot találnom?
Figyelt kérdés
26 éves nő vagyok. Ismerkedtem meg már férfiakkal interneten, és élőben is. De még se alakult ki egyikkel se párkapcsolat. Mindig úgy éreztem, hogy csak nekem kellene alkalmazkodnom hozzájuk. Volt egy fiú, akivel megbeszéltük, hogy találkozunk, aztán az utolsó pillanatban Facebookon lemondta a randit. De máskor meg már többször késett is, fél órákat is megváratott. Nemrég Facebookon rám írt egy fiú ismerkedési szándékkal, aki szintén csak akkor akart velem találkozni amikor ő akar, meg mellé még sértődékeny is, úgy hogy még találkozni se találkoztam végül vele. Fogalmam sincs, hogy vajon bennem van-e a hiba, pedig én úgy érzem mindent megteszek, de azért hülye sem vagyok, hogy mindent eltűrjek.2017. júl. 29. 11:14
11/13 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy jégkirálynő lennék. Szerintem én mindenkivel kedves vagyok.
2017. júl. 29. 14:01
12/13 anonim válasza:
Az, hogy kedves vagy mindenképpen jó dolog, viszont a jégkirálynőt nem erre értettem. Inkább úgy fogalmaznék, hogy nem reagálsz mások jeleire, illetve Te nem adsz olyan nonverbális jeleket, ami alapján közeledni akarnának feléd.
Csak egy példa: tegyük fel, hogy egy férfi odamegy hozzád a munkahelyen, mondjuk elkérni valamit. Ezt odaadhatod szimplán egy "tessék" kíséretében, vagy akár úgy is, hogy közben mosolyogsz, esetleg megkérdezed, hogy másra nincs-e szüksége? Ezzel már fel is dobtad a labdát, amit neki már lehetősége van leütni, tehát megindulhat a kommunikáció köztetek.
13/13 anonim válasza:
Gondolom jó magasra felpakoltad a lécet, hogy lehetőleg senki ne felelhessen meg a Mr. Tökéletesen kívül az elvárásaidnak. Hát így nehéz lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!