Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz párkapcsolatot találnom?
Figyelt kérdés
26 éves nő vagyok. Ismerkedtem meg már férfiakkal interneten, és élőben is. De még se alakult ki egyikkel se párkapcsolat. Mindig úgy éreztem, hogy csak nekem kellene alkalmazkodnom hozzájuk. Volt egy fiú, akivel megbeszéltük, hogy találkozunk, aztán az utolsó pillanatban Facebookon lemondta a randit. De máskor meg már többször késett is, fél órákat is megváratott. Nemrég Facebookon rám írt egy fiú ismerkedési szándékkal, aki szintén csak akkor akart velem találkozni amikor ő akar, meg mellé még sértődékeny is, úgy hogy még találkozni se találkoztam végül vele. Fogalmam sincs, hogy vajon bennem van-e a hiba, pedig én úgy érzem mindent megteszek, de azért hülye sem vagyok, hogy mindent eltűrjek.
Talán nem jók a külső adottságaid, ezért nem kapkodnak érted. Ha gondolod, mutass képet!
2017. júl. 29. 11:18
2/13 anonim válasza:
Ez érdekes téma. Én csak 21 vagyok, csinos, vékony, életvidám egyetemista lány vagyok, sokan mondják, hogy milyen jó barátnő lennék. Mégis, 1-2 hónap után minden ismerkedésem megszakad, pedig az első randik hihtetlenül jól sikerülnek. És nem értem, mi velem a baj, nem vagyok akaszkodós, de túlzottan távolságtartó sem, mégis mindig olyan pasikat fogok ki, akik megijednek elköteleződni(persze ezt 5 randi után találják ki), vagy csak szexet akarnak, vagy nem tudom. Valami mindig van. Másnak meg olyan egyszerűen összejön kapcsolat...nem értem, ez biztos szerencse kérdése is. Amúgy milyen korosztályban keresgélsz?
2017. júl. 29. 11:19
3/13 A kérdező kommentje:
Velem egykorúakkal, vagy pár évvel idősebbekkel. A külsőmmel szerintem semmi gond, nálam csúnyábbaknak is van párkapcsolatuk, úgy hogy szerintem nem ettől függ. Minden hónapban vannak pasik, akik rám írnak, de egy se az estem, nem a külső miatt, de utálom, aki igénytelen mind a külsejére, és még beszélgetni sem lehet vele.
2017. júl. 29. 11:23
4/13 anonim válasza:
Ismerkedj, beszélgess sokat, és ne olyan pasiknak kezdj, akik úgy gondolják neked kell futni utánuk
Ne kapkodj, ne görcsölj, ha nem jön össze, ha pedig úgy érzed, csak neked fontos, hogy összejöjjön valami, akkor lépj tovább, van úgy, hogy nem a megfelelő embert találjuk meg.
F
2017. júl. 29. 11:28
5/13 anonim válasza:
Ne hagyd magad!
Nem a Nőnek kell a férfi után futnia hanem fordítva!
Sajnos sok férfi van aki rossz :(
Sajnálom szerencse kérdése az egész társ találása
sok sikert és szerencsét! 30N
2017. júl. 29. 11:46
6/13 anonim válasza:
@5: nem! Ez ugyanúgy zsákutca.
Egyik félnek sem kell futnia a másik után...
nekem mindig abból lettek a legjobb kapcsolataim, ha mindketten akartuk a másikat, ahol csak az egyik fut a másik után, az már eleve veszett helyzet, ott az "üldözött" csak hagyja magát, nem vágyik teljes szívéből a kapcsolatra...
37F
2017. júl. 29. 11:56
7/13 anonim válasza:
Az is vicces, hogy aki nem ért egyet veletek azt rögtön nőnek gondoljátok 😎
2017. júl. 29. 11:58
8/13 anonim válasza:
Szerintem az a baj, hogy nagyon magasra tetted a lécet, vagyis baromi válogatós vagy. Értem a te szempontodat is, de abból még semmi rossz nem sül ki, ha szóba állsz olyannal is, akinél nem csúszik le a bugyi az első sziától.
2017. júl. 29. 12:28
9/13 A kérdező kommentje:
Még senkivel se feküdtem le, úgy hogy nem értem az utolsó választ.
2017. júl. 29. 12:35
10/13 anonim válasza:
Valami hiba tuti, hogy van nálad és ezt nem rosszindulatból írom. Persze ennyi infóval nehéz segíteni, de elsőre két dolgot tudok elképzelni:
- túl magasra tetted a mércét
- "jégkirálynő" vagy, nem mutatsz érdeklődést a férfiak iránt, ezért vonzó sem vagy a számukra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!