Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek senkinek?

Figyelt kérdés

Oké, van rajtam fölösleg, hisz tudom, hogy ez lenne az első kérdésetek. Kb. 5 kg. Tudom, le kell fogynom, mert így nem felelek meg. Mellem az nincs. Viszont szerintem szép az arcom. Vagy az nem számít?

Igazából semmi önbizalmam, lehet ez is látszik? Minden barátnőmet, ismerősömet körbezsongják a fiúk (legyen rajtuk akár +15 kg fölösleg), engem miért nem?

Járok rendszeresen szórakozni, ott próbálkoznak, de hát ott ki nem? De senki komolyabb, senki!

18/L (ha ez még nem minősül felnőtt párkapcsolati kérdésnek, akkor bocsánat a rossz kategóriáért!)

U.i.: nem szeretnék ismerkedni!

2017. júl. 28. 22:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem értelek téged se meg a legtöbb ilyen nőt se. Sírnak, hogy nem ismerkednek veletek vagy maximum olyanok akik csak 1 éjszakára mennének, de mégis egyből kiírjátok a kérdéshez, hogy "nem szeretnék ismerkedni". Ennyire nem kell félni az internettől, nem esz meg. Honnan tudod, hogy neten nem botlanál bele egy olyan emberbe aki pont a te zsánered és tetszik neked?

Mondjuk ha te is az a kategória vagy aki "neten nem ismerkedem mert az nekem derogál" akkor nem értem miért várja mindenki csodát. 21. században interneten is lehet beszélgetést kezdeményezni és kommunikációt létrehozni két fél között. Szerintem nyitottabbnak kéne lennie az embereknek e téren. Buliba meg ne azért menj, hogy megtaláld életed szerelmét ahova egyébként az emberek többsége azért megy, hogy összeszedjen estére egy numerát utána meg másnap el is felejtse. Kis eséllyel fogod ott megtalálni életed lovagját.

2017. júl. 28. 22:53
 12/16 A kérdező kommentje:
#10, nem vagyok "HurkaGyurka", de nekem egyébként sincs bajom azokkal, akik teltek. #11, jól írtad, nekem derogál.:D Valahogy olyan szánalmasnak érezném magam, aki máshol nem tud összeszedni egy épkézláb fiút. Szórakozni nem ismerkedési célból járok, azt azért írtam le, hogy ott azért lenne lehetőségem, de nem teszem. Pont azért, mert nem egy numera akarok lenni.:)
2017. júl. 28. 23:01
 13/16 anonim ***** válasza:
Mert elhiszed magadról, így le is árad, le is süt rólad az, hogy nem kellesz senkinek. Fogsz kelleni, csak amíg így, ennyire agyalsz rajta, addig nem lesz jó a kisugárzásod! Ne görcsölj rá! Lazulj, lazíts! Előbb önmagadban legyél teljes! Vagy nemtom.
2017. júl. 28. 23:04
 14/16 anonim ***** válasza:
Tény az élőben való ismerkedést én is jobban preferálom de ha úgy hozza az élet, hogy megismerek valakit neten aki szimpatikus számomra azzal szívesen beszélek neten/élőben. A beszélgetésnek meg nem csak neten kell zajlania, lehet találkozni és ott folytatni mint ahogy ezt tettem igen sokszor.
2017. júl. 28. 23:22
 15/16 paper_chaser válasza:
Dikk ez hülyeség, 18 vagy. Mit akarsz? Majd jönnek a faszik.
2017. júl. 29. 00:36
 16/16 anonim ***** válasza:

Jajj te. :D

Lehet nem csak a netes ismerkedés derogál, de egy csomó pasi is. Most még nyilván a szőke herceget várod. Kicsit vegyél vissza, és meglátod,h vannak jóravaló ffiak.

54N

2017. júl. 29. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!