Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Győrben hol találhatnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Győrben hol találhatnék normális lányt?

Figyelt kérdés

sok helyen ezt olvasom hogy léteznek csak meg kell őket találni.kérdem én, mégis hol?mert évek óta sehol nem sikerül.akárhogy akárhol próbálkozom sohasem jön össze semmi hosszú távra.pedig elvárásaim sem nagyon vannak.

én nem vagyok bulizós fajta,kedves,rendes, megbízható emberként hol találhatnék hasonló lányt?aki értékeli a belsőt is.külsőre sztem átlagos vagyok de többen mondtak jóképűnek is.

tapasztalatom szerint a többség vagy nem gondolja komolyan csak szórakozik vagy már foglalt vagy teljesíthetetlen elvárásai vannak a másik féllel szemben úgy hogy ő maga ezért cserébe semmit nem tud nyújtani.

már elment a kedvem az egésztől, ezenkívül elégedett vagyok az életemmel de emiatt már 24 évesen ott tartok hogy a magány megkeseríti az életem,teljesen boldogtalanná tesz.egyedül nem tudok boldog lenni,kell valaki akivel megoszthatom az életem.teljesen reménytelen?

2017. júl. 27. 18:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem... mi lenne ha tovább látnál az orrodnál?
2017. júl. 27. 18:22
 2/7 A kérdező kommentje:
mire gondolsz?
2017. júl. 27. 18:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Itt :D

19/L

2017. júl. 27. 18:45
 4/7 A kérdező kommentje:
nem tudom magadra gondoltál-e vagy csak úgy általánosságban értetted de írtam privátot :)
2017. júl. 27. 19:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Itt? Nincsenek..:D

de tényleg

2017. júl. 27. 19:37
 6/7 A kérdező kommentje:
hát nekem sincs innen semmi jó tapasztalatom sem,sőt... de azért egy próbát minden megér úgy gondolom.
2017. júl. 27. 20:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Én már beszéltem itt egy normális csajjal, szóval vannak, csak kevés ír vissza :D mondjuk akkor is pont a csaj kezdeményezett egy kérdés miatt
2017. dec. 24. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!