Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék magamnak egy intelligens, normális, szép lányt?
Neten, élőben, hol lenne jobb? Tudok jó netes ismerkedő oldalakat?
Külsőleg abszolút rendben vagyok, magas, stb., anyagi hátterem is kimondottan jó, és jelenleg is tanulok, szóval szerintem nincs olyan pont amibe bele lehetne kötni, de még se futottam még egy lányba se, akivel kölcsönösen szimpatizálnánk :)
20F
Fesztivál, szabadtéri programok. Lehet ismerkedni, de ne számíts arra, hogy egy már kissé spicces lány, akivel aznap este jól kijöttök, másnap józanul egyáltalán emlékezni fog rád, vagy akar tőled valamit. Egy leszel a sok közül neki.
Amúgy hiába álmodozol, hogy intelligens, normális, szép lányt szeretnél, eljön majd az a pillanat az életedben, amikor már annak is örülni fogsz, ha egy vállalhatóan kinéző nővel sikerül egy randinál tovább jutnod és összejönnöd vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!