Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mennyire hihető ez nektek, hogy itt kiírnak kérdéseket a csinos, szép nők, amiben azt taglalják, hogy nincs normális pasi számukra?
Tehát ezek hány %-át gondolják igaznak? Mert engem ez meglepne, ha igaz lenne 10%-ban, akkor is.
Most tényleg csak NŐK/HÖLGYEK/CSAJOK írjanak, legyetek szívesek kibírni férfiak, mert ők tudják ezt jobban, ha esetleg előfordult már velük, mint ma pl. az egyik nővel, hogy két évig nem talált, de ő csinos, szép, blabla.
Nem találnak olyat, akit meg tudnának szeretni, vagy fordítva. Sokszor van ilyen.
Az érzelmek nem úgy működnek, hogy jé, vagy egy szabad pasi, na jó lesz ez nekem.
Nekem is több olyan barátnőm van, akik csinosak, az elvárásaikról nem tudok mit mondani, viszont vannak közülük, akiknek még egyetlen barátjuk sem volt.
A legjobb barátnőmnek szintén nincs kapcsolata, volt, de az első srác baromi igénytelen volt, a második és igazi nagy szerelme Angliába költözött, a távkapcsolat nem működött, egy mostani srác is Németországba ment, szóval..
Meg ha be is jött neki valaki, amikor jobban megismerte őket, kiderült, hogy nem az esete egyik sem.
Az itteni lányokról pedig nem tudok mit írni, nem láthatjuk őket, de van ilyen, hogy még nem tudta megtalálni az igazit, több oka is lehet.
Kérdés, kinek mi a szép és a csinos. Nekem pl. van pár ápolt, kedves, sztem szép barátnőm, akiknek nem sikerült párt találnia sokáig. Mondjuk nem ilyen topmodell jellegű csajok, szóval lehet, sok pasasnál már ott bukik, hogy gyá, de hát ő nem szép, akkor mit is rinyál.
Egyiküknek egy nagyobb elvárása van: az hogy legyen olyan vallású a srác, mint ő... amúgy sztem ez egy teljesen érthető elvárás (ha más vallásúval jön össze, gyerekinevelésnél, esküvőnél, akár közös időtöltésnél az egyiknek úgyis áldozatot kell hoznia, az meg hosszútávon nem jó). Na most, ő aktívan jár olyan vallási közösségekbe, megy velük programokra... szóval igyekszik, hogy ilyen párt találjon magának... és azok a tapasztalatai, hogy a többségnek már megvan a párja, a marfadékból meg a többségnek ő nem tetszik mint nő... egy emberrel randizott, de az kb. elmebeteg időbeosztással élt, és 10 perccel tovább nem tudtak ottmaradni fagyizni, mert "4kor be KELL tennem otthon a mosást"...
A másik barátnőm meg több év után meg végül talált, de előtte mind olyanokkal futott össze, akik játszadoztak vele meg antiszociális hülyék voltak. Még mielőtt bárki elkezdené mondani, láttam mind a 3at, egyik sem ez a kifejezetten bunkó macsó volt, tipikus kedvessrácnak tűnő komplexusos barmok... az egyik hülyítette, aztán ja, mégsem vagy jó, mert más a vallásod, a másik néha mintha kezdeményezett volna, aztán zavarodottan viselkedett, a harmadik meg két lány között nem tudott dönteni...
Meg azért az sem mindegy, kinek mi számít normálisnak, milyen igényei vannak, hol fordul meg. Én pl. úgy gondolom, hogy egy jó munkával rendelkező, magára adó nő pl. elvárja a leendő párjától, hogy ne egy fizikai közmunkán élő, tanulatlan, igénytelen pasas legyen. Szóval én megértem, ha az ő szemében tényleg csak a férfiak 10-15%-a "normális".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!