Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mennyire hihető ez nektek, hogy itt kiírnak kérdéseket a csinos, szép nők, amiben azt taglalják, hogy nincs normális pasi számukra?
Tehát ezek hány %-át gondolják igaznak? Mert engem ez meglepne, ha igaz lenne 10%-ban, akkor is.
Most tényleg csak NŐK/HÖLGYEK/CSAJOK írjanak, legyetek szívesek kibírni férfiak, mert ők tudják ezt jobban, ha esetleg előfordult már velük, mint ma pl. az egyik nővel, hogy két évig nem talált, de ő csinos, szép, blabla.
Engem csinosnak, szépnek szoktak tartani, az utcán mindig utánam fütyülnek, beszólogatnak, stb., még sincs senkim. 20 éves leszek, de még egy kapcsolatom sem volt, úgyhogy el tudom hinni, ha valaki ezt írja, konkrétan tapasztalom is.
Az a probléma, hogy nem találok olyat, akivel kölcsönösen egymásba szeretnénk/ugyanazt akarnánk egymástól. Akikért én "őrülök meg", azok már általában foglaltak vagy egyéb okok miatt nem lehet semmi, akik meg nálam próbálkoznak, a külsőmön kívül nem érdekli őket más, meg se próbálnának megismerni, csak egy "jó csajt" látnak, aki biztos buta és/vagy könnyen kapható. Pedig nem így van. Plusz, az is nagy problémám, hogy önbizalom hiányos vagyok és eléggé introvertált is, szóval így még kevesebb esélyem van találkozni és ismerkedni olyannal, akivel idővel kölcsönösen egymásba szeretnénk és egy hullámhosszon lennénk.
Én sem találok párt, és több csinos, kedves lányt ismerek, akik szintén nem. A barátnőimmel is hasonló, a helyzet, mint velem: a kölcsönös vonzalom hiánya, és eltérő igények (tehát a srác csak szexet akar, mi pedig egy kapcsolatot, ami több a szexnél).
Általában aki nekem tetszik, annak én nem, és fordítva. Valamint nagyon félénk is vagyok ismerkedés terén, nem szólítgatok le pasikat az utcán meg ilyenek, a kiszemeltemmel sem vagyok annyira kezdeményező, amennyire szeretnék, gátlásaim vannak vele szemben, alig merek megmukkanni.
Nem az a baj, hogy nincs normális pasi, mert persze, hogy van. Csak azt nehéz megtalálni, aki illik hozzánk, és kölcsönösen vonzódunk is egymáshoz. De szerintem ezt mindkét nem tagjai elmondhatják magukról.
Bocsánat férfiként hozzászólni,de látszik a lényeg. Az összes kommwentből az látszik,hogy baromi hatalmas az elvárás női oldalról külsőre főként. Szóval a hatalmas elvárásokkal ne is csodálkozzatok,ha egyedül vagytok.
24/F
15-ös.
Természetesen,de ez fordítva is pontosan így van. És a nőknek amíg a kigyúrt,bunkók kellenek, addig ez lesz. Tőlük nem értem miért vártok mást....
A normális srácok meg ott vannak parlagon,egy nőt sem érdekelnek,mivel nem alázzák porrá a nőket,és próbálnak kedvesen,tisztelettudóan viselkedni a nőkkel, illetve nem egy kigyúrt izomkolosszusok,akiknek az élete a gyúrás...
24/F
"A normális srácok meg ott vannak parlagon,egy nőt sem érdekelnek,mivel nem alázzák porrá a nőket,és próbálnak kedvesen,tisztelettudóan viselkedni a nőkkel, illetve nem egy kigyúrt izomkolosszusok,akiknek az élete a gyúrás... "
Ne haragudj, de nekem nem attól tetszik meg valaki, hogy most bunkó-e vagy izmos-e, de látom minden egyes nő életébe belelátsz, és előre eldöntötted helyettük is, hogy nekik ki az ideáljuk. A normális srácok meg keressenek normális nőt, ne pedig olyat, aki a gyúrósakra meg bunkókra hajt.
"És a nőknek amíg a kigyúrt,bunkók kellenek, addig ez lesz."
Ez a rész meg úgy jön le, mintha már arról is mi tehetnénk, ha megerőszakolnak, mert "úgy kell nektek, úgyis csak a barmok tetszenek nektek". Tudod tudni kéne különbséget tenni a határozott, férfias és az agresszív, kőbunkó tulajdonságok között. Igen, a határozottságot szeretjük, de attól még nem lesz egy férfi agresszív, hogy határozott.
Azért meg külön jópont, hogy jöttél férfiként megmondani, hogy mi mit gondolunk és amúgy egytől-egyig hazudunk.
Velem is sokáig ez volt, 5 évig, hogy nem találtam normális pasit, pedig visszajelzések alapján jó nő vagyok, de mindenki csak szexelni akart, aki meg nem (két darab ember), azzal nem illettünk össze. Aztán találkoztam egy nekem való férfival, és nem kigyúrt (100+ kilóban), nem gazdag (85 ezer forintot keres havonta, persze a szüleivel él még), de nekem ő álmaim férfija kívül-belül. :)
Aki nem hiszi, annak megmutatom a naplómat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!