Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 éves csinos egydülálló anyukakánt, biztos anyagi háttérrel lesz még esélyem, egy normális, hűséges férfit találni?
1. Akarj még gyerekeket. Sok férfinak nagyon kizáró ok az, ha egy nőnek már van gyereke és ezért nem akar többet. Ahogy látom ez megvan.
2. Tágítsd ki a korhatárt, amiben keresel. Most hány éves férfiak érdekelnek? 28 évesként szerintem 25-40 közötti férfiakra simán nyitott lehetnél.
Pl 28 évesen nagy hiba, ha mondjuk csak 28-32 évesek közt keresel.
Szerintem minden esélyed megvan.
Igen az első jól írja ez fontos!
Egyébként hány éves a kiskrapek?
Van ilyen srác egyébként nem lehetetlen! :) (én is ilyen vagyok)
Köszönöm,én szeretnék még nagyon gyereket.
Korban pontosan úgy vagyok ahogy írtad,inkább idősebb 35 feletti korosztály között keresnék,de olyan 28-40 között belefér,bár a kornál sokkal fontosabb lenne,hogy megbízható,hűséges legyen,ne egy újabb hazudozó.
Elvált, gyerekes nőként írom: ne akarj azonnal következő kapcsolatba ugrani. Előbb a saját életed rendezd be, a gyermekeddel, de úgy, hogy abban még maradjon hely egy potenciális társnak is. Legyen időd magadra, éld az életed, és jönni fog a társ.
Nekem 2 év kellett, hogy olyanná váljon a külön életem, amibe belefért egy új kapcsolat, addigra tanultam az előző kapcsolat hibáiból, hoztam magam helyre lelkileg teljesen. Korábban is voltak kapcsolat-kezdemények, de sokkal jobban jártam volna, ha ezeket kihagyom, mert csak rontottak a helyzetemen.
De abszolút nem reménytelen a helyzet.
Érdekes, hogy mikor már felcsinálta az aktuális menőcsávó a nőt és ott a gyerek, akkor már egyből normális, hűséges pasi kell előtte meg kutyába sem vagyunk véve... :-D
Hát nem tudom, szerintem olyan férfi akinek van egy kicsi önbecsülése is nem jön össze elvált, gyerekes nővel, ha van más választása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!