Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 éves csinos egydülálló anyukakánt, biztos anyagi háttérrel lesz még esélyem, egy normális, hűséges férfit találni?
A gyereked kizaro ok. Nem nevelem mas gyereket.
Ha mar szult egy no, annyira tag, hogy elvezhetetlen a szex. A bore is gusztustalan kinyult. Ne tedd tonkre meg egy ferfi eletet.
Ne remenykedj. Azt a pasast kellett volna megtartanod, akitol a gyerek van.
Van esély, de nagyon óvatosan azzal a mércével, mert gyerek nélkül még oké, hogy elszáll, de azok az idők elmúltak.
Sok sikert!
Köszönöm a válaszokat,természetesen az is teljesen elfogadható aki nem akar gyerekes nőt,nincs ezzel gond,olyan nekem sem kellene.
Arra nem tudom mit reagáljak,hogy kitágult bőr meg punci,sajnálom ha ilyen negatív tapasztalataid vannak,szerencsére a legtöbb nő nem tágul szét,és nem nyúlik ki,ahogyan én sem.Nem sok már szült nővel lehettél,ha felülsz ilyen mendemondáknak vagy nem tudom honnan szedted ezt...
Elvárások: ez sok? Más nőknek pénzes hapsi kell legyen jó munka,meg ház,meg kocsi,meg vigyen wellneselni meg ide oda.Nekem nem kell.Az sem kell hogy "menőcsávó" legyen vagy hogy hú,de nagyon jóképű legyen.De egyenes jellem az igen.Sajnálom hogy az aktuális megcsalt,és gerinctelen,igen,de ez nem az én hibám,nem az én saram.Hiába kapar,nekem köszönöm nem kell,eszem ágában nincs megtartani,ha közben neki félre kell menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!