Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyennek gondolsz egy 110...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyennek gondolsz egy 110 kilós férfit?

Figyelt kérdés
Szóval külsőre, de akár belsőre is. Képet is linkelhettek, hogy szerintetek egy mázsán felüli férfi hogy néz ki. Magasságot valahova 180cm körülire tegyétek. Köszke!

2017. júl. 26. 11:13
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

nem tudom. a barátom 185 centi, és 75 kiló. ha lenne rajta 35 kiló plusz, akkor már lehet dagadt lenne...

nem csupa izom férfit képzelek el, mert jóval több a dagadt, mint a 110 kilós csupa izom.

2017. júl. 26. 20:20
 22/27 anonim ***** válasza:

Mindenki dobálózik itt a molnár krisztiánnal... én nem tudom nektek milyen torz az ítélőképességetek, de az inkább 150 mint 110

bár tudom hogy mindenki szívesen bálnázza meg disznózza le azokat is akiken épp van csak némi felesleg

2017. júl. 26. 20:38
 23/27 anonim ***** válasza:
A párom 175 centi, 72-73 kiló körül van a testtömege, jó fogás esik rajta, széles vállai vannak, csinos, mindenhol pont jó. Elképzeltem 40 kiló plusszal, hát nem akarlak bántani, de az jutna eszembe, h kib..ott egészségtelenül él, aki ennyi kiló.
2017. júl. 26. 22:34
 24/27 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy a legtöbb ember ha meghallja, hogy 110 kiló egyből valami úúúristen de dagadt, elhízott élettelen szar emberre gondolnak. Remek ellenpélda vagyok, ugyanis a súlyom 120 kg, mégis a legtöbb ember - legyen az akárki -

eddig ha tippelnie kellett a súlyomat kb 90-re lőtte be. Hoppááá... ja és érdekes módon nem vagyok egy The Rock izomtömeg, csupán olyan kiállásom és testalkatom van amiből meg nem mondja az ember, hogy 120kg vagyok, ehhez hozzájárul az is, hogy 190 cm magas vagyok. Munkámnak köszönhetően viszont úgy megvállasodtam és megizmosodott a testem felső része, hogy igen becsapó lehet a külsőm és a valódi súlyom.

Ezzel csak annyit akartam mondani, hogy ne ítéljünk el mindenkit egyből ha megtudjuk a súlyát látatlanban mert ahogy a mondás is tartja "nem minden az aminek látszik".

2017. júl. 26. 23:08
 25/27 anonim ***** válasza:
Miután a kérdező leírta, hogy zsírpárnái vannak a 180 centijéhez, értelmetlen a hegyomlás alkatúaknak beírni, hogy én bezzeg vállas vagyok meg 150 kiló, de színizom.
2017. júl. 26. 23:15
 26/27 anonim ***** válasza:

Az mma edzom 115 kg es 220 cm magas. O izomagy.

Ha te nem vagy sportolo,akkor :(

2017. júl. 27. 07:49
 27/27 anonim válasza:

Teljesen rendben van ;) ha te így érzed jól magad akkor ne izgasson mások véleménye ;)

Hajrá!

2017. júl. 27. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!