Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyennek gondolsz egy 110 kilós férfit?
Figyelt kérdés
Szóval külsőre, de akár belsőre is. Képet is linkelhettek, hogy szerintetek egy mázsán felüli férfi hogy néz ki. Magasságot valahova 180cm körülire tegyétek. Köszke!2017. júl. 26. 11:13
1/27 anonim válasza:
110 kilósnak. Molnár Krisztián?
2/27 anonim válasza:
Nem mindegy hogy 110 kg aminek a nagy része izom, vagy 110 kg zsír.
3/27 anonim válasza:
Basszus... hogy mondhat...akarom mondani írhat, olyat egy fiú, hogy "köszke".
Tényleg elnőiesednek a mai srácok...Szánalmas!
4/27 anonim válasza:
Tipikusan olyan dolog, amit a többség előítéletekből gyárt le, a 100 feletti az csak rossz lehet, sátántól való, fujfuj, az ilyenek de rosszak!
6/27 anonim válasza:
Kettessel ertek egyet: izmos vagy zsoros? Nem mindegy. Amugy nem gondolok olyan sok mindent, mert en filigran termet vagyok es ugy ereznek egy ilyen ferfi mellett elvesznek, oszinten felnek attol h veletlenul agyonnyom. Nekem a hozzam hasonlo vekonyabb vagy atlagos termetu ferfiak tetszenek. (Bonusz: nem akarok oriasi csecsemot szulni. :D)
7/27 A kérdező kommentje:
#3, bocs. legközelebb tolok egy karlendítést, összekoccintom a makkos cipöm sarkát, meghajlás közben meg kivágok egy 2x15m-es fát tompított baltával az alpkoban.
2017. júl. 26. 11:24
8/27 anonim válasza:
A férjem pont ekkora, kb így néz ki
9/27 anonim válasza:
Manapság extra vékonynak lenni nem ajánlatos - KÖTELEZŐ! Szóval irány lefogyni 70 kg-ra, addig nem is vagy ember.
10/27 anonim válasza:
Ez egy buta kérdés és biztos vagyok benne hogy csak vita generálásra jó.
Gondolom 110 kg izomról beszélünk ami ritka így az embereknek általában nem ez ugrik be. Nekem is csak azért mert van 115 kg-os súlylökő ismerősöm.
Legyél magadra büszke ha így van de felvágni vele szerintem nem férfias inkább gyerekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!