Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nők többnyire sokkal jobban megbecsülik azokat a "férfiakat" akik kevésbé viszonozzák (vagy egyáltalán nem) szeretetet, odafigyelést stb?
Szeretem, hogy ezen a helyen mindig fiúk/férfiak mondják el, hogy mit szeretünk, kit szeretünk, hogy szeretünk, mit gondolunk, mit érzünk.
Köszi fiúk.
"Minden nő azt a férfit becsüli, akivel együtt van/együtt szeretne lenni/amilyen szükséglete van..."
egyetértek.
Én ezt így nem mondanám.
Ami biztos zavaró, és aminél biztos jobb a "nem annyira viszonozza a szeretet", az a megfojtó nyálaskodás és túltolt romantika. Első-második randin "Imádlak téged, gyönyörű mézillatú hercegnőm, légy a mátkám" típusú ömlengés, művien költői versikék, féltékenykedés, ragacsság (nincs a nőnek egy perc szabadideje, mert a másik már duzzog, ha van egy óra, amit nem vele tölt).
Ezt leszámítva sztem a nők egy nagyobb része azért nem kifejezetten az igénytelen, koszos és bunkó pasikért van oda. Aki igen, azt meg nem tudom, miért irigylitek, mert általában olyan is (vagy ugyanolyan igénytelen, vagy sötét, mint az éjszaka). Plusz azért lehet más is a háttérben, mint hogy "én igényes vagyok, nincs csajom, a Józsi igénytelen, neki van, AKKOR TUTI A NŐK AZ IGÉNYTELENEKRE MENNEK". Milyen nőknél próbálkozol, hogy nézel ki, van-e pszichés gondod, hol ismerkedsz, milyen rossz tulajdonságaid vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!