Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A külföldi férfiak jobban megbecsülik a magyar nőket?
Figyelt kérdés
Hallottam már ismerősöktől, hogy akinek német, oszták, angol férje van jobban megbecsüli mint egy magyar. Végülis társkeresőn is legtöbbször olyan pasik írnak akik szexet akarnak, nem pedig működő párkapcsolatot. Az ismerőseim mondták hogy a külföldi párjaik udvaroltak, virágot vittek a randira, ez általában a magyar férfiakra nem jellemző. Érdemesebb külföldiekkel ismerkedni?2016. aug. 5. 11:53
2/12 anonim válasza:
szerintem a virág nem elég jó indikátor.
mindenesetre a barátom nem magyar, és nagyon udvarias. nem nyugat-európai egyébként.
3/12 anonim válasza:
Pont az a baj, hogy én meg komoly kapcsolatot akarok, de a nők többsége azt nem akar.
4/12 anonim válasza:
Kulfoldi a ferjem de nem latok kulonbseget magyar es kulfoldi kozott, mindegyikkel csak jo tapasztalatom van:-)
5/12 anonim válasza:
Ez teljesen egyénfüggő, nem lehet így általánosítani. Saját tapasztalat alapján én pont az ellenkezőjét tudnám megerősíteni.
6/12 anonim válasza:
Engem eddig nemzetiségtől függetlenül minden pasi becsült, tisztelt. Talán a marokkóiak akik nagyon extrán becsülik, tisztelik, óvják a nőket. Ez valóban kulturális különbség. De az ő erős férfias védésük még barátság szintjén is erős néha. Másik kultúra, ennyi az egész :)
De egyébként tuti mindenhol vannak bunkó se.ggfejek és értékes férfiak
7/12 anonim válasza:
a marokkoiak hahahah ezen jot nevettem
egy muszlim ferfi tulajdonakent kezeli a not nem tiszteletbol vedi pusztan maganvagyon szinten.
Marokkoiak hahaha tudod hany szetvert marokkoi not lattam mar??
8/12 anonim válasza:
#7 hahaha... Halljuk. Hány szétvert marokkói nőt láttál már?
9/12 anonim válasza:
Kérdező? A nők jobban megbecsülik a külföldi férfiakat?
10/12 anonim válasza:
És hány magyar szétvert nőt láttál???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!