Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A külföldi férfiak jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A külföldi férfiak jobban megbecsülik a magyar nőket?

Figyelt kérdés
Hallottam már ismerősöktől, hogy akinek német, oszták, angol férje van jobban megbecsüli mint egy magyar. Végülis társkeresőn is legtöbbször olyan pasik írnak akik szexet akarnak, nem pedig működő párkapcsolatot. Az ismerőseim mondták hogy a külföldi párjaik udvaroltak, virágot vittek a randira, ez általában a magyar férfiakra nem jellemző. Érdemesebb külföldiekkel ismerkedni?
2016. aug. 5. 11:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%
Hülyeség...
2016. aug. 5. 11:56
 2/12 anonim ***** válasza:
75%

szerintem a virág nem elég jó indikátor.

mindenesetre a barátom nem magyar, és nagyon udvarias. nem nyugat-európai egyébként.

2016. aug. 5. 12:00
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Pont az a baj, hogy én meg komoly kapcsolatot akarok, de a nők többsége azt nem akar.
2016. aug. 5. 12:00
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Kulfoldi a ferjem de nem latok kulonbseget magyar es kulfoldi kozott, mindegyikkel csak jo tapasztalatom van:-)
2016. aug. 5. 12:04
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen egyénfüggő, nem lehet így általánosítani. Saját tapasztalat alapján én pont az ellenkezőjét tudnám megerősíteni.
2016. aug. 5. 12:08
 6/12 anonim ***** válasza:
64%

Engem eddig nemzetiségtől függetlenül minden pasi becsült, tisztelt. Talán a marokkóiak akik nagyon extrán becsülik, tisztelik, óvják a nőket. Ez valóban kulturális különbség. De az ő erős férfias védésük még barátság szintjén is erős néha. Másik kultúra, ennyi az egész :)

De egyébként tuti mindenhol vannak bunkó se.ggfejek és értékes férfiak

2016. aug. 5. 12:14
 7/12 anonim ***** válasza:
11%

a marokkoiak hahahah ezen jot nevettem

egy muszlim ferfi tulajdonakent kezeli a not nem tiszteletbol vedi pusztan maganvagyon szinten.

Marokkoiak hahaha tudod hany szetvert marokkoi not lattam mar??

2016. aug. 5. 12:43
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
#7 hahaha... Halljuk. Hány szétvert marokkói nőt láttál már?
2016. aug. 5. 13:23
 9/12 anonim ***** válasza:
Kérdező? A nők jobban megbecsülik a külföldi férfiakat?
2016. aug. 5. 13:34
 10/12 anonim ***** válasza:
62%
És hány magyar szétvert nőt láttál???
2016. aug. 5. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!