Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyire imponál (na), ha a külföldi párotok miattatok próbálna magyarul tanulni? Mindkét nem válaszát várom!
Figyelt kérdés
2016. júl. 18. 07:31
1/14 anonim válasza:
Imponálna egyértelmű, pláne ha komoly kapcsolatról van szó.
2/14 anonim válasza:
Engem egyaltalan nem erdekel. Minek tanulna? Sosem fog itt elni, es amugy is ket nyelv van mar, amin beszelgethetunk, meg ideje se lenne ilyesmire.
3/14 anonim válasza:
A ferjem szeretne magyarul megtanulni, de nem latom ertelmet plusz a magyar egy hihetetlenul nehez nyelv. Tud szavakat, mondatokat amiket hasznal es sztem az pont az eleg, de nyilvan jolesik h erdekli a nyelv:-)))
4/14 anonim válasza:
Nagyon. :)
De én amúgy is tanítgatnám.
5/14 anonim válasza:
Igen tetszene vagy semlegesnek tartanám, mivel nekem a nyelvtanulás szakmámból adódólag mindennapos.
Egyedül az nem tetszene ha mondjuk itt élnénk és ellenkezne hogy megtanuljon pár szót amivel el tud tájékozódni.
24/L
6/14 anonim válasza:
Ha én nem kértem tőle, akkor kifejezetten rosszul esne. "Miattam" ne csináljon semmit, ami nekem nem kell. Ha hobbiból elkezd magyarul tanulni és célzásokat se tesz arra, hogy ez miattam lenne, akkor rendben van.
8/14 Sunshinedoll válasza:
Aranyos gesztus, de ha nem tervez itt letelepedni, akkor tök fölöslegesnek tartom.
9/14 anonim válasza:
Először is meglepődnék, hogy "összejöttem" egy külföldivel, aztán pedig szakítanék vele, és összeházasodnék egy magyarral, és lenne legalább 3 gyerekünk.
:)
10/14 Titusztitusz válasza:
Nekem nagyon imponálni szokott az ilyesmi...Éshát többek között azért is "szédítettem" külföldi nőket sokszor,hogy megismertessem velük a magyar nyelvet,kultúrát,történelmet...Ez nem vicc...Számtalan esetben előfordult egykoron,hogy az ágyban fekve, két kemény szexmenet között magyar szavakra,meg a magyar történelemre oktattam a külföldi hölgyeket...És a mai napig büszke vagyok arra,hogy nemegy külföldi nőcivel kedveltettem meg a népünket-országunkat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!