Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőtök csak miattatok nézi az EB-t, az szánalmas vagy hízelgő?
Soha sem rajongott a fociért, de más sportért sem különösebben, te viszont lelkes szurkoló vagy, ezért ő is nézi. Akkor ez most "plusz pont" (szörnyű ez a kifejezés, de hirtelen nem tudom jobban megfogalmazni) vagy inkább úgymond szánalmasnak tartod, hogy "ennyire" igyekszik?
(Nem rólam van szó)
Igen, a szánalmas erős jelző ide
Mindegy, képzeljetek oda egy enyhébb szinonimát
Ez most egy létező probléma? De tényleg? Engem érdekel, mi érdekli a másikat. Minden borzalmas filmet megnézek, amit szeretne. Ha a focit szeretné, azt is nézném, lehet, hogy találok benne érdekeset. Hol kövezkezik ebből, hogy nincs saját értékrendem?
Ilyenek alapján ítélkeztek?
Szerintem szánalmas.
Én se venném plusz pontnak, ha Barbie hercegnős mesét műanyag áhítattal nézné, vagy ne adj isten őszintén szenvedne rajta.
Legyen önálló véleménye és ízlése. Ha nem szereti akkor ne játssza el, mert az lényegében hazugság, ami párkapcsolatban nem szerencsés. Ha meg szenved tőle, akkor nem lesz jó társaság a pasinak meccs alatt.
Én nem vagyok egy fociőrült, de azért például most az EB-t nagyon szívesen nézem, le tud kötni, úgyhogy a párommal is leülnék megnézni (akármilyen focimeccset, nem csak az EB-t persze). De ha mondjuk egy olyan filmről vagy más sportról lenne szó, ami cseppet sem tud lekötni, akkor is odaülnék vele, ha szeretné. Próbálnék minél nyitottabb lenni az ő érdeklődési körére is, hátha engem is elkezd érdekelni, plusz mivel őt foglalkoztatja, és szeretem őt, ezért mindenképp úgy gondolom, hogy az a minimum, hogy ezt megteszem. Ebben szerintem semmi szánalmas nincs, és abszolút nem azt mutatja, hogy nincs saját gondolatom és befolyásolható vagyok. Azért teszem, mert szeretem, és érdeklődöm iránta/a hobbija/érdeklődési köre iránt. Nem kényszerből tenném, hanem szeretetből, szerelemből és érdeklődésből.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!