Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőtök csak miattatok nézi az EB-t, az szánalmas vagy hízelgő?
Soha sem rajongott a fociért, de más sportért sem különösebben, te viszont lelkes szurkoló vagy, ezért ő is nézi. Akkor ez most "plusz pont" (szörnyű ez a kifejezés, de hirtelen nem tudom jobban megfogalmazni) vagy inkább úgymond szánalmasnak tartod, hogy "ennyire" igyekszik?
(Nem rólam van szó)
Kedves Előző, star wars hét részét velem akarta végignézni, hogy én is ismerjem 😊
Én is le tudnám magam kötni, ha lenne szabadidőm, engem is minden érdekel, ergo az is, amit a másik meg szeretne nekem mutatni.
Olyan különbséget látsz, ami nincs, de még ha lenne, akkor is csak különbség lenne. A szánalom nem itt kezdődik.
Amúgy a kérdésben engem az zavar, hogy valaki egy másik embert tart ilyesmi miatt szánalmasnak, érted? Ha én magamat vmi miatt szánalmasnak tartanám, azt nem csinálnám. Vélhetően ismerném a körülményeimet, az adott dolog jelentéstartalmát, amit így együtt érezhetnék szánalmasnak.
De mit tudok más ember életéről?
17:48: Nem rád céloztam a star wars-sal, oké, te hoztad fel, de valóban van sok férfi, aki szereti és van sok nő, aki nem, általánosítottam.
Mellesleg nem tudom, miből jött le, hogy én bárkit szánalmasnak tartok, főleg téged. Én is a saját életemet hoztam fel példának, meg hogy én mit miért csinálok és mit miért nem. Remélem, nem vetted magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!