Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőtök csak miattatok nézi az EB-t, az szánalmas vagy hízelgő?
Soha sem rajongott a fociért, de más sportért sem különösebben, te viszont lelkes szurkoló vagy, ezért ő is nézi. Akkor ez most "plusz pont" (szörnyű ez a kifejezés, de hirtelen nem tudom jobban megfogalmazni) vagy inkább úgymond szánalmasnak tartod, hogy "ennyire" igyekszik?
(Nem rólam van szó)
8. Abból indulsz ki, hogy a nő gyűlöli a focit, utálja, nem érdekli, pedig ha jól értem, a kérdésben ezt nem feltételezték.
Tegyük fel, hogy a barátom mondjuk nem foci, hanem curling rajongó. A curling engem nem érdekel, nem is ismerem a bajnokság csapatait.
De ha holnap a magyar csapat kujut a curling EB-re és látom, hogy a pasim ettől teljesen be van zsongva, akkor simán leülnék mellé nézni. Annyira semmilyen sportot nem tartok unalmasnak, hogy ne kössön le néhány órára, ha van is, aki magyaráz mellé, főleg ha az illető a társam, akivel még csöndben egymás mellett ülni is szeretek.
Sajnálom, ha lepontoztok, de még egyszer megkérdezem, hogy egy másik ember barátnőjét ilyen miatt szánalmasnak tituláljátok? Ennek mi az értelme? Irigylitek, hogy érdeklődik a párja iránt?
8-as elegge beszukult latoteru lehet...
9-es velemenyet osztom. Nem nezem meg ugyan a meccseket, de tisztaban vagyok a dolgok allasaval, ha valamit nem ertek, rakerdezek a baratomnal es teljesen normalis beszelgetes lesz belole, amibol en is profitalok, mert kicsit szelesebb ismereteim lesznek, masreszt o pedig orul, hogy errol meselhet. Win-win :)a konyveket is elolvasom, amik az o kedvencei, es talaltam mar koztuk nagyon jot is. De alapbol egyszeruen csak szeretnem minel jobban megismerni ot, es ezert nem fanyalgok a konyvei vagy az EB miatt.
23N
Nálunk én vagyok a fociőrült. Ha vmiben tényleg nagyobb társasággal megyünk, esetleg eljön velünk, de nem jellemző. No offense, de én ilyenkor szinte fanatizálódom. Nekem jobb olyanok társaságában nézni focit, akiknek ugyanúgy csillog a szeme, legalább annyira értenek hozzá, mint én, nem csak végigüli miattam. Autonóm lények vagyunk mindketten én is max meghallgatom azokat a dolgokat, amik neki fontosak ugyanannyira, de nem érdekel.
Csak azt tartom tiszteletben, hogy neki fontos. Ezért minimálisan érintjük ezeket a témákat, a személyes részvétel pedig ritka.
Attól függ. Szánalmasnak inkább csak akkor mondanám, ha tényleg abszolút hidegen hagyná a téma és csak meg akarna felelni saját magát megerőszakolva. Na, az szerintem szánalmas.
A nyitottság, az érdeklődés, a "hátha kapok valami újszerű élményt" hozzáállás viszont egyáltalán nem az szerintem.
Azért egy két órád tévénézés még akkor sem önmagam megerőszakolása, ha egyáltalán nem érdekel.
Nem tudom, mi van abban, ha azért nézek meg egy műsort, mert meg szeretnék felelni a páromnak. Biztos én is szánalmas vagyok, mert én meg az összes star warst néztem meg vele, mert azt kérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!