Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a távkapcsolatról illetve a külföldi pár keresésről?
Semmi ertelme a tavkapcsolatnak, ugyse talalkoztok csak szokoevente, semmit nem tudtok egyutt csinalni akkor meg minek?
A kulfoldi parkereses meg nagyon kockazatos a kultura kulonbsegek miatt.
Köszi mindnekine a választ!
Az igaz, hogy a külfölddel elég tág fogalmat adtam meg, akkor leszűkíteném Európára.
A más kultúra, más szokások megszokása tényleg emberfüggő, lehet hogy erre inkább születni kell? Vagy csak egyszerűen rugalmas típusnak kell lennie az illetőnek.
Ha külföldre keveredik az ember munka miatt, főleg ha hosszabb távon, akkor gondolom azért biztosan elkezd ismerkedni helyi emberekkel.
Nekem folyton azt mondják, hogy a nyelvtanulás legegyszerűbb, ha élesben ott vagyok és hallom, úgy könnyeb tanulni mint a könyveket bújni.
Régen nem tudtam volna elképzelni hogy olyannal legyek aki nem beszél magyarul, most mégis egymásba szerettünk egy Amerikai lánnyal...
Távkapcsolatnak távkapcsolat de össze fogunk költözni amint tudunk. Sokan vannak akik külföldön találták meg az igazit, nekem se kell nemet mondani az miatt mert messze lakik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!