Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a kedves, megértő nőket a férfiak mindig becsapják? Akik meg sz@rba se veszik őket, azt meg megbecsülik
Hidd el, a hiba benned van, vagy a férfiakban, akikkel találkoztál, nem általánosságban a férfi nemben.
Én kedves, odaadó, gondoskodó nő vagyok, és párom a tenyerén hordoz, bármit megtenne értem. Szóval...ahelyett, hogy ilyen otromba módon fakadsz ki, inkább tarts önvizsgálatot. Gondold át a viselkedésedet, döntéseidet, környezetedet, és itt keresd a hibát.
Kérdés,hogy milyen férfiakról beszélsz,ugye. ;)
Mert a jóképű,izmos,bunkók,akik mindennap másik csajjal vannak,hát mivel megtehetik,nem is fognak másképpen viselkedni.
Ha egy értelmes,normális sráccal állnál le,akkor nem lenne ez,ilyen egyszerű. Persze tudom,de ők nem elég jóképűek,meg unalmas stb... a nők szerint...
25/F
Igazából mi is a kérdés? Úgy általánosságban mi az oka ennek a dolognak? A versengés, hogy meg kell küzdeni a kegyekért. A megértő, kedves nők megnevezés általában végtelenül naív, szerelmes nőket takar, akik az érzelmeiket minden elé helyezve bíznak a szép szavakban.
Ha erre gondoltál, csak dobj egy duplaszaltót.
Nem becsülik meg őket sem :)hajkurásszák őket, (sok) mindent megtesznek értük, aztán mikor megkapja az ember amit akar, akkor vége is a varázslatnak, kuka.
Nők ugyanezt teszik férfiakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!