Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy a kedves,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a kedves, megértő nőket a férfiak mindig becsapják? Akik meg sz@rba se veszik őket, azt meg megbecsülik

Figyelt kérdés
Hiába írjátok az ellenkezőjét, látom hogy ez így van. Saját bőrömön is tapasztalom.
2016. szept. 8. 22:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én pont fordítva látom ezt az egészet, a normális srácokat csak hülyítik a nők, akik meg le se tolják őket, azokért vannak oda, epekednek értük, esetleg meg is dolgoztatják magukat, aztán meg sírnak, lásd a kérdést, meg a "minden srácnak csak arra kellek" szajkózásokat. (A mindenbe nincsenek benne a "nyomik, lúzerek, akik nem mernek kezdeményezni" )
2016. szept. 8. 23:50
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Emberi tulajdonság, hogy sokan összetévesztik a kedvességet a gyengeséggel, függetlenül hogy férfiról vagy nőről van szó. Az ilyenek azt hiszik, hogy a kedves és megértő emberrel mindent meg lehet tenni, mert úgyis elnézi a dolgot és megbocsát, vagy arra gondolnak hogy túl mulya ahhoz hogy szót emeljen. Én alapvetően kedves és megértő vagyok (egy darabig), és ezért többször próbáltak már becsapni és/vagy kihasználni a csajok. Volt amelyiknek sikerült is, igaz csak egyszer... De hát ilyen a világ...
2016. szept. 9. 00:33
 13/15 anonim ***** válasza:
75%
Egyem a kis szíved, de édes vagy! :D Attól, hogy az általad kiszemelt 2-3 macsó srácnak nem kellettél, akiken ez az első ránézésre látszott, még nem általános igazság az állításod. Minden barátnőm kedves és megértő volt, mindet megbecsültem. A mostani is az, őt is megbecsülöm.
2016. szept. 9. 02:00
 14/15 anonim ***** válasza:
60%

Ez azért van, mert hül.ye vagy.

Ezt a kérdést te szoktad feltenni rendszeresen, ugye?

Hát amíg nem érdekelnek a válaszok, mi hiába írjuk le értelmesen, hogy mit ba.szol el.

De hátha egyszer sikerül átjutni a hül.yeség védőfalán az információnak....

Vagy csak mások okulnak belőle, ha te olyan ostoba vagy, hogy ötvenedszerre sem érted meg.

Tudod, vannak a klasszikus férfi-nő szerepek. A férfi hódít, a nő választ. A férfi vadászik, a nő a vad. Stb...

Vannak nők, akik úgy képzelik, hogy a vadászat akkor izgalmas, ha jön a béna őzike, és beleugrik a vadász ölébe, rohan utána, hogy lője le, és nem érti, hogy miért nem őt akarja. Ez vagy te!

Meg van az az őzike, aki el tudja hitetni magáról, hogy ő személyesen az aranyszarvas, és csak a legkiválóbb, legkitartóbb vadász kaphatja meg a trófeát, és mivel minden vadász azt gondolja, hogy ő a legjobb a világon, elkezdi üldözni, annak reményében, hogy puskavégre kerül. Ezek azok a nők, akik sza.rba se veszik a pasikat.

Mondom másképp: sosem fog egy férfi sem megbecsülni olyan nőt, aki fut utána, udvarol neki, a se.ggét kinyalja, mindent megbocsájt. Akivel gyakorlatilag bármit meg lehet csinálni, akkor se hagy el. Konkrétan megszabadulni nem lehet tőle. Pedig azért bunkóznak sokszor, hátha végre észbe kapsz, és elmész. De még mindig nem!! Csak könyörögsz a térdét kulcsolva, hogy mit tegyél meg MÉG, hogy szeressen?! Brühühü....

Más nő első körben kivágja a pasit, ha bunkó vele. Nem él le vele 4 keserves évet, tele sírással, megcsalással, nem hagyja, hogy megtiporják.

Nem pazarol időt arra, akire nem érdemes.

Így van ideje találni egy normálisat.

Másrészt tisztázza az elején, hogy addig van a kapcsolatban, amíg neki az jó. Ha nem lesz jó, lehet a pasinak ballagni. Így az elkezd érte teperni, küzdeni, udvarolni, hogy meg tudja tartani a nőt. Mert tudja, hogy ha nem, akkor a kapcsolatnak vége.

Az, hogy kedves és megérő vagy, ne keverd össze azzal, hogy úgy viselkedsz, mint egy lábtörlő, vagy mint egy agyhalott pincsikutya.

És attól, hogy a nő nem nyalja fényesre a pasija se.ggét naponta kétszer (bezzeg te), attól még nem azt jelenti, hogy sza.rba se veszi. Ezt csak te érzed így, mert szereted magad azzal áltatni, hogy te bezzeg MINDENT megteszel a pasidért, nálad a NEM nem létezik.

Ez nem jelenti azt, hogy te jobb társ vagy, mint akinek van önálló akarata, és érvényesíti is a kapcsolatban.

2016. szept. 9. 06:22
 15/15 anonim ***** válasza:
20%
Milyen szép a világ,hogy tele van kedves megértő férfiakkal, és kedves megértő nőkkel, rengeteg van belőlük legalábbis itt gyakorin, de az életben nem sokkal találkozni. Én is azt hittem magamról, hogy mennyire jó,kedves stb. vagyok, aztán rájöttem,hogy mégsem vagyok annyira rendes, mint gondoltam, legalábbis nem sokkal rendesebb, mint mások, leszámítva persze azokat a férgeket,akik mindenen és mindenkin gátlástalanul átgázolnak.
2016. szept. 9. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!