Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves, visszafogott, aranyos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves, visszafogott, aranyos, megértő, okos pasik = friendzóna?

Figyelt kérdés
2016. máj. 22. 22:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
54%
pontosan! úgy vágnak oda hogy csak nyekkensz
2016. máj. 22. 22:06
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Általában igen. Csak az idősebb hölgy korosztály tudja ezt általában értékelni, a fiatalabbak eléggé kicsapongók, meggondolatlanok, sokszor felelőtlenek. Tisztelet a kivételnek, mert az mindig van csak sajnos elég ritka.
2016. máj. 22. 22:07
 3/14 anonim ***** válasza:
53%

Ha egy csepp hatarozottsag sem szorult bele, az eleg komoly gond, mert ferfinak fogom erezni magam mellette. :D volt egy pasi, aki mindig minden dontest ram bizott, mert azt hitte, azzal bevagodik nalam. Hat, koszi :) a ferfi dontson mar inkabb, a no velemenyenek figyelembe vetelevel, valamint nyogje mar ki a velemenyet, ne csak mindig: "te tudod", "ahogy te akarod", "nekem mindegy", mert az k urvara kiabrandito.

23N

2016. máj. 22. 22:08
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Nevetni fogsz, de igen. Konkrétan rám több idősebb ember is azt mondta, hogy az olyan hűséges típus, mint én ritka, mint a fehér holló.

Sokra megyek vele...

2016. máj. 22. 22:10
 5/14 anonim ***** válasza:

23N vagyok. Talan kozben elfelejtetek ferfiasnak lenni. A legtobb fent leirt tulajdonsaggal takaroznak azok, akiknek fogalmuk sincs arrol, mi lehetne vonzo a noknek, es ezert bologato kiskutyakka valnak, akik nyuszik megosztani a valodi velemenyuket a partnerrel es kb. kiszolgaljak a noket mindenben. Lehet, hogy valaki azt mondta nektek, ezt igy kell, de korant sem, okuljatok a sajat peldatokon.

Eeeees, akinek nem inge, ne vegye magara! Puszta segito szandekkal irtam ezeket, es remelem, segit is valakinek. :)

23N

2016. máj. 22. 22:25
 6/14 anonim ***** válasza:
42%
2# ugyan már, az idősebb hölgyek egy sz.rt sem értékelnek, egyszerűen arról van szó, hogy arra kényszerülnek, hogy most már a velük egyszinten lévő férfiakkal foglalkozzanak, akikre addig ránézni sem voltak hajlandóak, ellenkező esetben egyedül maradnak. Ilyenkor a balek férfi azt hiszik, a nő végre felismeri a valódi értéket, holott csak azt történt, hogy a nő kénytelen elviselni maga mellett a pénze miatt, vonzalomról szó sincsen.
2016. máj. 22. 22:40
 7/14 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Tutyi mutyi srácoknak nem sok babér terem.
2016. máj. 22. 23:09
 8/14 anonim ***** válasza:
84%

A barátom kedves, aranyos, megértő és okos, és halálosan szerelmes vagyok belé. A visszafogottat nem tudom pontosan, hogy hogy értetted. Ha nyuszi kezdeményezni, akkor ne csodálkozzon, hogy szimpla haverkodásnak veszem a közeledését.

Egyébként nem tudom, nálam kapcsolatban elvárás, hogy kedves legyen, aranyos, szerető, stb, míg a haverjaim nagy része kicsapongó, "bunkó", vadulós, hisz velük lehet bulizni, haveri szinten imádom az ilyen pasikat, de kapcsolatban nem érezném magam jól velük.

Miért akarnék bizonytalan kapcsolatot, és mellé unalmas barátokat? Inkább bulizós, idióta baráti kör, és mellé egy szerető partner, akivel összebújhatunk egy vad buli után.

Általánosságban egyébként azokat a pasikat nem látják férfiasnak és vonzónak a nők, akik annyira "visszafogottak", hogy egyszerűen nincs saját véleményük, teljesen határozatlanok. Nem egy kiskutyával akarok kapcsolatban lenni, se nem önmagammal, szóval igenis legyen egy pasinak (meg egy nőnek is btw) határozott véleménye dolgokról, legyen célja ami felé halad az életben, és legyen tartása. Akik hagyják magukat "friendzone"-olni, és hagyják magukat csicskáztatni, és engedik, hogy a lány kihasználja őket, azok meg is érdemlik. Nem mondom, hogy nem jó pasi az ilyen, de emberileg nem tartom túl sokra. Legyen már tartás mindenkiben, és ne alázkodjon meg más előtt. Ilyen emberhez soha nem tudnék vonzódni.

22L

2016. máj. 23. 01:25
 9/14 anonim ***** válasza:
A gond az, h ha határozott a férfi, akkor az a baj.. Vagy, az se mindegy, hogy határozott. Sokan azért nem mondják meg a frankót a nőnek, nem határozottak, még inkább el is nyomják magukba, azért mert vannak nők akik minden szrba bele kötnek, az miért ilyen vagy olyan.. Tehát így a kedves hölgyek elvárhatjak hogy legyen határozott véleménye meg tervei, de ha nem is tetszik nekik h valaki határozottan megosztja a nézeteit, az mit vár.. Ergo tökmindegy h határozott vagy vagy se ugyan úgy dobnak kedvük szerint. Van egy elvárt ideál férfi minta a legtöbb nő fejében, ha nem találod el pont azt az ideált akkor annyi volt
2016. máj. 23. 03:34
 10/14 anonim ***** válasza:
78%

Nem!!! Egyáltalán nem! Bukom az ilyen pasikra de...!... És ott a hatalmas nagy DE!

Láttam én már magát aranyos, kedves, megértő pasinak mondó pasit, aki nem segítette le a kabátom, nem tudta a legtöbb illemszabályt, az első randin kétszer is szapulta a nőket úgy, h észrevette. Sőt, olyan randipartnerem is volt, aki leribizkézett, mert vártam, hogy kinyissa nekem az ajtót. De ő is állítólag egy kedves, intelligens, aranyos ffi... Vagy az, akin nem látom az ötödik randi után sem a lelkesedést, hanem háááát, itt vagyunk, aranyosak vagyunk, egymás mellett nézünk ki a fejünkből...

És utána nem értették, h miért pattintottam le őket.

Ez a friendzone, kedveseim! Több kell a friendzonehoz, mint csupán kedvesnek, visszafogottnak, aranyosnak, megértőnek és okosnak lenni. Ezek alapvető dolgok, ezt nem csupán azzal a nővel kell eljátszani aki a randipartneretek, hanem minden emberrel! Igen, buszon át kell adni a helyet az idős hölgynek és a ronda csajnak is illik pl. segíteni felrakni a polcra a nagy csomagját. Ettől ffi és nem csak egy kisgyerek!

2016. máj. 23. 06:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!