Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért állítják ezen az oldalon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért állítják ezen az oldalon egyes férfiak, hogy nagyon megbecsülik a kedves, intelligens, hűséges, stb. nőket, miközben a való életben egyáltalán nem ezt tapasztalni?

Figyelt kérdés
2016. nov. 13. 21:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
36%

De ezt tapasztalni!! Az már más kérdés hogy kit választasz magadnak.

Hasonló a hasonlót vonzza, zsák a foltját mindig megtalálja!

Ha rosszat választasz az a te hibád!

2016. nov. 13. 21:24
 2/14 anonim ***** válasza:
18%
Mert nem olyan férfiakat választotok, akik megbecsülnének titeket. Azok a férfiak, akik megbecsülnék, általában labdába sem rúghatnak nálatok (nem a ti hibátokból, egyszerűen nem úgy vagytok kódolva, hogy az ilyen férfiakat tartsátok vonzónak.)
2016. nov. 13. 21:26
 3/14 anonim ***** válasza:
30%
Egy hasonló tulajdonságokkal rendelkező férfi meg fogja becsülni az ilyen nőket.
2016. nov. 13. 21:26
 4/14 anonim ***** válasza:
74%

Mert ha megnézed, soha nem amiatt panaszkodnak itt, hogy a szomszéd srác évek óta boldog párkapcsolatban él, ők miért nem; hanem hogy a nagymenők minden nap mást dugnak, ők miért nem?

Ők ugyanolyanok, mint a jóképű bunkók, csak rondák. Nem lesz valaki belül automatikusan szép, csak mert kívül csúnya.

2016. nov. 13. 21:28
 5/14 A kérdező kommentje:
#1 #2 Engem nem akar választani soha senki, tehát nekem sincs lehetőségem választani egyáltalán.
2016. nov. 13. 21:34
 6/14 anonim ***** válasza:
33%
Én azt állítom, azt tapasztalom, hogy még nem botlottam ilyen nőbe.
2016. nov. 13. 21:48
 7/14 anonim ***** válasza:
kérdező: miért nem választanak téged magad szerint? és miből gondolod akkor, h "életben egyáltalán nem ezt tapasztalni"?
2016. nov. 13. 21:51
 8/14 anonim ***** válasza:
37%
Megbecsülném,én ezt mondtam mindig is. De soha nem kaptam esélyt sem egyetlen nőtől sem. Úgy nehéz eléggé...
2016. nov. 13. 22:16
 9/14 anonim ***** válasza:
24%

Azért állítják így, mert így van. A való életben ezt tapasztalni. Persze, vannak kivételek. Pl. ha ez a kedves, intelligens, hűséges nő folyamatosan első ránézésre is megbízhatatlan pasit választ. Akkor persze, hogy nem becsülik meg.

Ha meg téged nem akar választani senki, akkor mégis hogy tapasztaltad meg a dolgot?

2016. nov. 13. 22:19
 10/14 anonim ***** válasza:

Én ezt tapasztalom a való életben. Nem tudom, mi lehet veled a probléma, vagy nagyon rossz körökben forogsz, vagy te esetleg nem tartozol a fent leírt kategóriába mégsem? Vagy csak simán visszahúzódó vagy és nem vesznek észre, nem tudják, hogy nálad miket tapasztalnának, hiszen esélyt sem adsz magadnak, hogy megtudják rólad. Nem tudom, csak találgatok.

Engem megbecsülnek, a párkapcsolati életem talán az egyetlen szegmense a mindennapjaimnak, amivel soha az életemben nem volt még problémám, és némi részrehajlással (hiszen magamról beszélek, nem tudok objektív lenni, nyilván) igenis kedves, intelligens, hűséges (ez azért elég objektív tény, na), sőt, még csinos és szexis is vagyok. Mondhatni a "teljes csomag". És mindig volt jelentkező, ráadásul nem is akármilyen pasik. Az a fajta, amelyik szintén a "teljes csomag". Szóval nem, a való élet egyáltalán nem tér el az állítástól, a te tapasztalataiddal van probléma.

2016. nov. 13. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!