Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Párkeresési szempontból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkeresési szempontból mennyire számít hátránynak az, hogy csak könyvtárosi diplomája van valakinek?

Figyelt kérdés
2017. júl. 24. 14:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Te ilyenkor amúgy miről beszélsz? 150 nettót kaptam az előző munkahelyemen (most a jelenlegi helyen részmunkaidőben dolgozok csak, értelemszerűen így tényleg nem fogok meggazdagodni belőle), vidéken ebből kényelmesen meg lehet élni.....

2017. júl. 24. 15:42
 12/17 anonim ***** válasza:

Mindenki csak annyi gyereket csináljon, amennyit el is tud tartani!

Tájékozódtál már arról, hogy egy könyvtáros mennyit keres?

Akkor felnyitom a kis szemedet, mivel én is könyvtáros vagyok, és nem keres a könyvtáros sokat, mert közalkalmazott.

Íme a bértáblázat, a 3. táblázatot nézd:

[link]

Én az F-ben vagyok, és kapok még egy-két juttatást így kb kézhez kapok durván nettó 125 ezret.

2017. júl. 24. 15:56
 13/17 anonim ***** válasza:

Én is könyvtáros vagyok :) Nem csak megyei meg falusi könyvtárak vannak, nem csak közalkalmazottként lehet ezzel a végzettséggel dolgozni.

2017. júl. 24. 16:19
 14/17 anonim ***** válasza:

Bocsi, #12

Én vagyok a #11

2017. júl. 24. 16:19
 15/17 anonim ***** válasza:

Oké, bocsi, ezt nem tudtam, hogy te is könyvtáros vagy. :)

Jó neked, hogy olyan fenntartód és munkaadód van, hogy nem közalkalmazotti a fizetésed.

2017. júl. 24. 16:23
 16/17 anonim ***** válasza:
Óriási könyvmoly vagyok, a mostani párommal kapcsolatban óriási szívfájdalmam, hogy sajnos nem tudok vele egyáltalán erről a szerelmemről beszélni, mivel ő elmondása szerint is csak arckönyvet olvas :( Nagyon szeretem őt, de ez borzasztóan elszomorít. Ha a párom könyvtáros lenne és persze mellette is klappolnának a dolgok én nagyon boldog lennék akkor is, ha ez a munka nem fizet valami jól.
2017. júl. 24. 16:41
 17/17 anonim ***** válasza:

Engem nem zavarna. Legalább sok jó könyvet tudna ajánlani. Az alacsony fizetés sem probléma, eddig egy barátnőm sem keresett túl jól (de, egy mégis, de ő közgazdász volt muktinál, a többiek mind diplomások, jó szakmákkal, de gyenge anyagi megbecsüléssel).

Nem hiszem, hogy az döntene, hogy milyen diplomája van abban, hogy beleszeretek e vagy sem.

2017. júl. 24. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!