Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkeresési szempontból mennyire számít hátránynak az, hogy csak könyvtárosi diplomája van valakinek?
Te ilyenkor amúgy miről beszélsz? 150 nettót kaptam az előző munkahelyemen (most a jelenlegi helyen részmunkaidőben dolgozok csak, értelemszerűen így tényleg nem fogok meggazdagodni belőle), vidéken ebből kényelmesen meg lehet élni.....
Mindenki csak annyi gyereket csináljon, amennyit el is tud tartani!
Tájékozódtál már arról, hogy egy könyvtáros mennyit keres?
Akkor felnyitom a kis szemedet, mivel én is könyvtáros vagyok, és nem keres a könyvtáros sokat, mert közalkalmazott.
Íme a bértáblázat, a 3. táblázatot nézd:
Én az F-ben vagyok, és kapok még egy-két juttatást így kb kézhez kapok durván nettó 125 ezret.
Én is könyvtáros vagyok :) Nem csak megyei meg falusi könyvtárak vannak, nem csak közalkalmazottként lehet ezzel a végzettséggel dolgozni.
Oké, bocsi, ezt nem tudtam, hogy te is könyvtáros vagy. :)
Jó neked, hogy olyan fenntartód és munkaadód van, hogy nem közalkalmazotti a fizetésed.
Engem nem zavarna. Legalább sok jó könyvet tudna ajánlani. Az alacsony fizetés sem probléma, eddig egy barátnőm sem keresett túl jól (de, egy mégis, de ő közgazdász volt muktinál, a többiek mind diplomások, jó szakmákkal, de gyenge anyagi megbecsüléssel).
Nem hiszem, hogy az döntene, hogy milyen diplomája van abban, hogy beleszeretek e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!