Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkeresési szempontból mennyire számít hátránynak az, hogy csak könyvtárosi diplomája van valakinek?
Nekem is az van. :)
Nem hátrány, miért lenne az? Nem az idióta gyk-s válaszolókat kell alapul venni. :)
4 és fél éves boldog párkapcsolatban vagyok párommal. :)
Én úgy tapasztalom h egyáltalán nem számít ha van ha nincs.
Üdv egy BA-s Szocmunkás.
Nekem az van, és tökéletes, boldog, harmonikus kapcsolatban élek a párommal.
Már mi a búbánatért lenne hátrány???
'Csak'
Legalább tanult ember.
Szerintem egyáltalán nem zavaró, főleg ha valóban szeret könyvtárosként dolgozni, és élvezi az olvasást. Akit pl. nem érdekel az informatika, az miért menjen programozónak? Értitek.
21/L
Szintén bölcsész vagyok, úgyhogy nálam még előny is.:)
A válasz a kérdésedre, hogy attól függ kinél.
"Legalább tanult ember"
Haha, ez tipikusan gyik. :D Ha férfi, ez az áldott jó ember, ez a tanult ember, mégis hogy fog eltartani egy családot, 2-3 éhező szájat etetni, egy könyvtárosi fizetésből? Ébresztő kérlek, ez nem Németország, itt egy garzont alig tudsz fizetni rezsivel egy ilyen fizetésből, magadat sem tudod eltartani szülői segítség nélkül, nemhogy még te tarts el egy egész családot :D
Itt persze pátyolgatják az ilyet, mert hát mégiscsak tanult ember, kedves ember, de a való életben egy nő az ilyet nagyon kerüli. Ha megtudódik róla, hogy valami ilyesmit csinál apró pénzt keres, már egyből nem ér rá a nő, egyből van barátja, egyből siet meg stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!