Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, akiknek az minden álmuk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akiknek az minden álmuk hogy olyan mesebeli hercegük legyen akire minden szempontból fel tudnak nézni, bele szoktatok ebbe is gondolni?

Figyelt kérdés

Azokhoz a nőkhöz szól a kérdésem, akiknek listájuk van a megfelelő férfiről, és fel akarnak rá nézni, mintha valami fél isten lenne.

Nem gondoljátok azt, hogy egy ilyen kaliberű férfinél is elvárás az, hogy fel akar nézni a nőre? És itt nem arra gondolok hogy milyen jól össze válogatja a ruhákat a nő, vagy milyen jól sminkel, vagy milyen diplomát szerzett...... hanem kicsit mélyebb, lelki dolgokra, tulajdonságokra gondolok.

Néha olyan nagy igényei vannak a nőknek, hogy csak lesek. Ők a listának a 70-80%-át nem tudják általában viszont nyújtani. (KIVÉTELEK VANNAK).

2017. júl. 13. 20:23
 1/10 anonim ***** válasza:
88%

Szia! Én egy olyan nő vagyok, akinek volt régen "listája", voltak konkrét elvárásaim az ideális jelöltről, és ha azok stimmeltek, akkor még ott volt az, hogy legyen kémia is köztünk, bele tudjunk egymásba szeretni.

Én nem akartam, hogy nálam több legyen bármiben is a barátom, csak annyit, hogy tudjam tisztelni, becsülni, tudjam egyenrangú félként kezelni.

Végül megtaláltam a barátom.

Igen, neki is magasak voltak az elvárásai, és megfelelek. Pont, hogy nem vagyok egy felszínes ember, mélyebb lelki dolgokban tudom a leginkább a maximumot nyújtani neki (külsőségek és tanulság, ambíciók terén sincs probléma, csak a kérdésedben pont nem ezt emelted ki). Szinte mindenről el tudunk beszélgetni, mindenhez hozzá tudok szólni, egy hullámhosszon vagyunk, ugyanolyan az életstílusunk, jövőképünk és a humorunk. Bármi baja van, hozzám mindig fordulhat vele, ha éppen összecsapnak a feje felett a hullámok, nálam mindig menedékre lel lelkileg. Természetesen hűséges is vagyok hozzá. Persze van sok hibánk is mindkettőnknek, vannak konfliktusok is, de hol nincsenek? Addig jó egy kapcsolat, míg ezeket meg lehet oldani.

2017. júl. 13. 20:34
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem belegondolok. Azt akarom, hogy kölcsönösen nézzünk fel egymásra. Máshogy el sem tudom képzelni.
2017. júl. 13. 20:44
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Már az előző kérdésednél is leírtam, hogy de, belegondolunk,de mivel a kérdés az, hogy mi mit várunk el, ezért ezt említjük. ha azt nem kérdezed meg, hogy mi is akarjuk-e hogy felnézzenek ránk, értelemszerűen nem tesszük hozzá. azóta se bonyolult.
2017. júl. 13. 20:45
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Van listám, azon kizárólag a hosszútávú párkapcsolathoz elengedhetetlen belső tulajdonságok sorakoznak, amiket persze én is teljesíteni tudok, nem nagy igények, mégse képes a férfiak nagy része eleget tenni neki (pl. megbízhatóság, intelligencia, érettség, realitásérzék stb.). De hogy fair legyek, simám lehet, hogy a nők nagy része sem képes ennek eleget tenni, de velük nincs tapasztalatom.
2017. júl. 13. 21:03
 5/10 anonim ***** válasza:
42%
Van listám, de nem a semmire, tehát rám is fel tud nézni a majdani párom. Nem vagyok egy öntelt liba, aki a semmire vár el dolgokat, van mire alapoznom az elvárásaimat, és van mivel viszonoznom, elég sokat elértem eddigi életem során teljesen egyedül, önálló, erős nőnek számítok (nem kigyúrtként erős, hanem az életben erős). Mit kezdjek egy önállótlan, nyámnyila, tutyimutyi tejbetökkel?
2017. júl. 13. 21:13
 6/10 anonim ***** válasza:
77%
Olyan társat akarok, akivel egyenrangú párkapcsolatot tudunk kialakítani, nem a főnöke és nem a cselédje akarok lenni a páromnak, hanem a vele egyenrangú társa, olyat szeretnék, aki képes velem tartani a lépést (még az ismerőseim jó része sem, attól még jóban vagyok velük is mint ismerősökkel, de ennyi, nem élünk együtt, nem szervezünk annyi közös programot, más ritmusban élünk, ezzel nincs gond, a páromnál viszont zavarna a nagy különbözőség, aki nem tudja velem tartani a lépést, annak én sok vagyok, ő meg nekem kevés). Megalkudni nem fogok, mert jobb egyedül, mint egy nem megfelelő párkapcsolatban.
2017. júl. 13. 21:20
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindenkinek más az az ember, akiben a mesebeli herceget várja, és akire fel tud nézni. Nem mindenkinek u.az az értéke. Egyik barátnőm azért néz fel a párjára, mert orvos és embereket gyógyít, amit ő nem tudna megtenni, és h milyen tanult (a nő sem tök hülye, sőt..). A másik barátnőm azért tud felnézni a párjára, mert jó családapának gondolta (és be is igazolódott a dolog). A harmadiknak az volt a fontos, hogy a pasija mindenképp széltében és hosszában is nagy legyen és erős, kvázi meg tudja védeni akárkitől őt, mint gyenge nőt. Részemről én arra tudok felnézni, hogy valaki mennyire udvarias és tanult.

Mindenkinek más kell. Nem is lenne jó úgy, ha mindenkinek u.olyan lenne az ízlése és u.az kellene.

2017. júl. 13. 21:56
 8/10 anonim ***** válasza:
A listázás a másik véglet,amit szintén nem kultiválok.Jó,nem várom el,hogy már pedig így-úgy nézzen ki,így-úgy keressen,mert én se vagyok egy fiatalkori Michelle Pfeiffer,se nem dolgozok bankárként.
2017. júl. 14. 03:23
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért baj, ha elvárom, hogy a párom velem azonos szinten legyen?
2017. júl. 14. 06:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Nme hozzám szól a kérdés, mert nincs ilyen listám (egy nőt sem ismerek, akinek lenne). De szerintem a kérdésben smemi ellentmondás nincs. Kölcsönösen is fel lehet nézni egymásra, lehet kölcsönösen sodálni egymás eszét, képességeit, eredményeit, kitartását, türelmét, akármit.
2021. dec. 18. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!