Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akiknek az minden álmuk hogy olyan mesebeli hercegük legyen akire minden szempontból fel tudnak nézni, bele szoktatok ebbe is gondolni?
Azokhoz a nőkhöz szól a kérdésem, akiknek listájuk van a megfelelő férfiről, és fel akarnak rá nézni, mintha valami fél isten lenne.
Nem gondoljátok azt, hogy egy ilyen kaliberű férfinél is elvárás az, hogy fel akar nézni a nőre? És itt nem arra gondolok hogy milyen jól össze válogatja a ruhákat a nő, vagy milyen jól sminkel, vagy milyen diplomát szerzett...... hanem kicsit mélyebb, lelki dolgokra, tulajdonságokra gondolok.
Néha olyan nagy igényei vannak a nőknek, hogy csak lesek. Ők a listának a 70-80%-át nem tudják általában viszont nyújtani. (KIVÉTELEK VANNAK).
Szia! Én egy olyan nő vagyok, akinek volt régen "listája", voltak konkrét elvárásaim az ideális jelöltről, és ha azok stimmeltek, akkor még ott volt az, hogy legyen kémia is köztünk, bele tudjunk egymásba szeretni.
Én nem akartam, hogy nálam több legyen bármiben is a barátom, csak annyit, hogy tudjam tisztelni, becsülni, tudjam egyenrangú félként kezelni.
Végül megtaláltam a barátom.
Igen, neki is magasak voltak az elvárásai, és megfelelek. Pont, hogy nem vagyok egy felszínes ember, mélyebb lelki dolgokban tudom a leginkább a maximumot nyújtani neki (külsőségek és tanulság, ambíciók terén sincs probléma, csak a kérdésedben pont nem ezt emelted ki). Szinte mindenről el tudunk beszélgetni, mindenhez hozzá tudok szólni, egy hullámhosszon vagyunk, ugyanolyan az életstílusunk, jövőképünk és a humorunk. Bármi baja van, hozzám mindig fordulhat vele, ha éppen összecsapnak a feje felett a hullámok, nálam mindig menedékre lel lelkileg. Természetesen hűséges is vagyok hozzá. Persze van sok hibánk is mindkettőnknek, vannak konfliktusok is, de hol nincsenek? Addig jó egy kapcsolat, míg ezeket meg lehet oldani.
Szerintem mindenkinek más az az ember, akiben a mesebeli herceget várja, és akire fel tud nézni. Nem mindenkinek u.az az értéke. Egyik barátnőm azért néz fel a párjára, mert orvos és embereket gyógyít, amit ő nem tudna megtenni, és h milyen tanult (a nő sem tök hülye, sőt..). A másik barátnőm azért tud felnézni a párjára, mert jó családapának gondolta (és be is igazolódott a dolog). A harmadiknak az volt a fontos, hogy a pasija mindenképp széltében és hosszában is nagy legyen és erős, kvázi meg tudja védeni akárkitől őt, mint gyenge nőt. Részemről én arra tudok felnézni, hogy valaki mennyire udvarias és tanult.
Mindenkinek más kell. Nem is lenne jó úgy, ha mindenkinek u.olyan lenne az ízlése és u.az kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!