Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még ilyen férfi?
Figyelt kérdés
Aki először a személyiséget látja meg a nőben.Mármint,az első látás és első benyomás után.Tetszik neki,megkedveli,és csak utána áll fel? Nem csak a b#sz#s mérő kapcsol be?Vagy ez már nem opció?2017. júl. 23. 23:30
11/23 anonim válasza:
Az miért baj, ah mondjuk elsőre ráizgul a melledre, majd kiderül hogy értékes a személyiséged és beleszeret a lelkedbe.
Mert szerintem mi férfiak sokkal inkább így működünk.
Kivéve, ha pl munkahelyen ismerkedsz és már ismered a másik szuemélyiségét a munkakapcsolat miatt.
12/23 anonim válasza:
Akarsz beszélgetni a lelkedről? Aztán dugunk?
13/23 anonim válasza:
Én is fel akartam tenni ehhez hasonló kérdést mostanában. Az nem feltétlen baj, ha valaki rágerjed a melleimre első látásra, de annál inkább szar, hogy ez tulajdonképpen előfeltétele annak, hogy elkezdjem érdekelni a pasit én, mint ember. Ha nem vagyok "jócsaj", automatikusan kiesek a szórásból, mintha a világon se lennék, vagy legalábbis nem lennék nőből. Tekintve, hogy nem vágok egybe a napjainkban sztárolt szépségideállal, úgy érzem, eléggé meg vagyok lőve emiatt az ösztönösség miatt. Ráadásul a legtöbb srácon azt látom, hogy amint kiszúrnak egy csajt, akire feláll a pöcök, rögtön elkezdik felruházni őt mindenféle pozitív tulajdonsággal, belső értékkel, kvázi erőlködve próbálják megszeretni a személyiségét ahelyett, hogy észrevennék azt, akinek a külseje első blikkre jelentéktelen a számukra, viszont jellemileg nagyon is összepasszol velük.
15/23 anonim válasza:
Pont ez az, ami nem kell nektek, mert a ritualis parzasi tanc, a szerepjatek sokkal fontosabb, mint a szemelyiseg. Hiaba vagyok olyan, mint amit leirsz, nem tudnak vele a nok mit kezdeni.
16/23 anonim válasza:
Soha ne bízz olyanokban, mint az itteniek. Torz a látásmódjuk, jófiúnak hiszik magukat, pedig nem azok. Mindenki rendesnek mondja magát, rossz tulajdonságoknak semlegeseket vagy jókat jelölnek meg.
Aki nyíltan bunkó, azt első blikkre kerülni lehet. Ezek előbb rádmosolyognak, aztán beléd marnak.
17/23 LazyJones válasza:
#16 paranoiás vagy, és még csak igazad sincs.
18/23 A kérdező kommentje:
Teljesen mindegy,hogy ki milyennek hiszi a másikat.Csak egy elméleti kérdés volt.Nem férjet keresek!
2017. júl. 24. 08:32
19/23 anonim válasza:
Szerintem ilyen vagyok, bár a viselkedés elég döntő hogy ne legyen flegma meg beképzelt. Ami általában 1-2 mondat után leesik
20/23 anonim válasza:
Létezik olyan nő, aki ilyen? Mert a huszonéveseknél 1000 ből 1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!