Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem írnak rám tinderen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem írnak rám tinderen a pasik?

Figyelt kérdés
Kijön hogy "párok" vagyunk, mégsem ír rám kb senki. 20 emberből max 1.
2017. júl. 21. 20:42
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
A fiúk nagy része mindenkit jobbra húz, aztán ha match van, eldöntik, hogy tetszik-e az illető. Mi den barátom ezt csinálta, aki tinderezett...
2017. júl. 21. 22:44
 22/24 anonim ***** válasza:
*minden
2017. júl. 21. 22:45
 23/24 anonim ***** válasza:
Ahogy előttem is írták többen, én is minden olyan csajt, aki legalább átlagos szintet megüt jobbra húzok és ha van match, akkor utána válogatok, hogy éppen kire írok. 21F
2017. júl. 21. 22:49
 24/24 anonim ***** válasza:
Egy idoben mikor tindereztem enis mindenkit jobbra huztam aztan lehet valogatni. Megesett nem egyszer hogy magam is meglepodtem milyen randa csajok vannak akiket match volt. Javaslat: legyenek jo kepek fent es kb egy sor magadrol ami nem fellengzos.
2017. júl. 22. 08:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!