Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem írnak rám tinderen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem írnak rám tinderen a pasik?

Figyelt kérdés
Kijön hogy "párok" vagyunk, mégsem ír rám kb senki. 20 emberből max 1.
2017. júl. 21. 20:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Munkatársam fent van Tinderen. Ő mondta, hogy minden lányt aki egy kicsit is bejön neki azt jobbra húzza.

Ha pedig egyezés jön ki akkor nézi meg jobban az illetőt és dönti el valóbban akar-e tőle valamit.

2017. júl. 21. 21:42
 12/24 anonim ***** válasza:
Robert Redford hatszáz éves. Úgy néz ki, mint egy ruha, ami a mosógépben összegyűrve száradt meg.
2017. júl. 21. 21:46
 13/24 anonim ***** válasza:
Tán rondának tartanak.
2017. júl. 21. 21:47
 14/24 anonim ***** válasza:
Jó, akkor Justin Bieber, most nem ez a lényeg, na...érted, mit akartam mondani...
2017. júl. 21. 21:47
 15/24 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, ez így van, ahogy párral felettem írták.

Fiúk gyakran mindenkit jobbra húznak, kevesen válogatnak, aztán akiből pár lesz alaposabban megnézi, és aztán ír.

Vagy pedig te is írhatsz nekik nyugodtan, nem bűn. Nem biztos, hogy a lányoknak elvárás kéne legyen, hogy a fiú írjon. (nyilván kényelmesebb, tudom)

Mellesleg nekem se ír mindegyik párom, de nem is töltöm minden időm Tinderen.

2017. júl. 21. 21:57
 16/24 anonim ***** válasza:

Nem értem. Vagy a pólyás nyomi bieber vagy Brad Pitt és egyéb szüleimnél idősebb emberek, akik 15 éve voltak szépfiúk? Redford öregebb, mint nagyapám.

Tessék frissíteni, ott vannak a Chris-ek. Hemsworth, Evans, Pine, Pratt.

Brad Pitt akkor volt menő, mikor a nyári táborban kazettás magnón hallgattuk Britney Spears-t. Nem CD-n. Kazin.

2017. júl. 21. 21:58
 17/24 anonim ***** válasza:
Biztos ronda vagy.
2017. júl. 21. 22:01
 18/24 A kérdező kommentje:
Azért húznal jobbra mert ronda vagyok? Érdekes...
2017. júl. 21. 22:07
 19/24 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy ronda lennél.

Vagy az a lehetőség áll fent amit írtam fentebb is, hogy jobbra húzott majd egyezés után mégsem jössz be neki igazán, vagy a másik lehetőség, hogy nem mer rád írni, azt várja,hogy hátha majd te.

Elárulok a korodat ?

2017. júl. 21. 22:19
 20/24 A kérdező kommentje:

Lehetséges 19.

20 vagyok.

2017. júl. 21. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!