Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem hülyeség ez az ábra?
Nem értem miért lenne értékesebb egy 38 éves pocakos pizzafutár egy 28 éves kidolgozott testű, igényes, mérnök férfinál.
Azt sem értem miért lenne értékesebb egy ronda, elhízott, 23 éves csülkös lábú nő egy olyan 33 éves nőnél aki csinos, jól tartja magát, ad magára, ráadásul még gyereke sincs, de akar.
Csak szerintem hülyesége ez?
Baxa meg ! Még hat év ?! :,(
30/f
Mi van? Senki nem írt oda ezeket a tulajdonságokat... Itt csak a kor és a vonzerő van összevetve, ami pedig általánosságban véve szerintem reális.
Csak egy szempont. Egy 38 éves pasi úgy jó egy 18 éves lánynak, mint egy 30 éves vagy egy 55 éves középkorú nőnek is. Míg egy 23 éves fiatal nő ugyan annyira kapós a 15 éves kamasz fiúknál, mint a 60 éves meglett bácsiknál is. Ha csak a kort nézzük....
Szerintem is teljesen érthető az ábra. Bonyolult, ez igaz, de kis agyarászással könnyen ki lehet következtetni.
#1, ez nem a Tékozló Homár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!