Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet az hogy 3 hónapja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az hogy 3 hónapja nem találom a párom amikor szerintem eléggé jó party lehetek?

Figyelt kérdés

Érzelmes kedves normális, figyelmes a nőkkel. Ember szerető munkám van, egy kórházban beteg hordó vagyok.

Ami esetleges hátrány az a magasságom 162 cm vagyok és hogy nagyon nem vagyok izmos pedig gyúrok.

Fiatal kedved humoros vékony csinos lányra vágyok. Társkeresőn vagyok sajnos eddig ott randi nem jött össze, hol próbálkozzak?

2017. máj. 30. 18:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
23%
3 hónap? Az semmi, nehogy már ezen rinyálj. Te meg alacsony is vagy, de a nőkkel szemben maximális az elvárásod. Vagy add kicsit lejjebb, vagy még sokszor három hónapot várhatsz.
2017. máj. 30. 18:11
 2/15 A kérdező kommentje:
2. Neem bomba nőt....ezt senki nem mondta ne haragudj csak fogjon meg valami benne, ha nem tetszik és úgy jövök vele össze az átverés lenne átverés lenne
2017. máj. 30. 18:15
 3/15 anonim ***** válasza:
75%

Vékomy, csinos, kedves, humoros= bombanő.

Kicsit sem vagy eltévedve

2017. máj. 30. 18:16
 4/15 A kérdező kommentje:
Lenne nő aki akarna tőlem valamit nem is egy de egyszerűen nem az esetem, nincs meg az a plusz...most ennek van értelme, így összejönni valakivel?
2017. máj. 30. 18:17
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
5.: akkor minek írtad ki a kérdést? Annyira nem van jó party, mint gondolod magad, lehet, hogy egyszer mázlid lesz, de az nem három hónap.
2017. máj. 30. 18:19
 6/15 A kérdező kommentje:

Ők bomba nők...nem ilyen az elvárás

[link]

2017. máj. 30. 18:20
 7/15 anonim ***** válasza:
80%
7.: akkor milyen? Mert hogy ezek a " vékony, csinos nők"
2017. máj. 30. 18:21
 8/15 anonim ***** válasza:
:)
2017. máj. 30. 18:23
 9/15 anonim ***** válasza:
Szóval ami rossz benned, az mind a külsőd. Nincsen egyetlen egy rossz tulajdonságod sem.
2017. máj. 30. 18:55
 10/15 A kérdező kommentje:

8. Ő pl nekem már csinos lenne..

[link]

2017. máj. 30. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!