Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn nőknél mi ez a sablon duma hogy "Keresek de nem mindenkit és nem mindenáron"?!
11es.
Ez még a puncsos oldal feltalálása előtt volt.
Azóta töröltem magam mindenhonnan, és csak ott vagyok fenn ugyanezekkel a képekkel.
Ott még írnom se kell, nekem írnak napi szinten 10-20 levelet.
és mindezt azért, amilyen képeket raktam ki.
Fura, de ilyen a világ.
Annyi hogy tényleg van miből válogatni.
A nicknevemet azért nem árulom el, nehogy te is rámírjál már 21.ként:)
A puncsos oldalnak nem pont az a lényege, hogy pénzes férfiak fizetnek fiatal csajoknak bizonyos szolgáltatásokért? Akkor hol a probléma, nem értem..
Nem tudom, hány éves vagy, de ha nem vagy iq-csökkentett, akkor magad is rájöhetsz, kérdező, hogy az emberek zömének nincsenek saját gondolatai. Valamit hallanak/látnak valahol, és kvázi sajátjuknak érzik.
Lefordítom neked, Kérdező:
"Keresek ugyan pasit, de ha nem vagy extrém jóképű, vagy nem lógnak a nemzetibankok a zsebeidből, akkor ne rabold az időmet"
Csak hát sokkal szebben cseng az, ha szépen, cizelláltan, Pauló Coelhó módjára írják körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!