Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! Ha ilyeneket mondotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ha ilyeneket mondotok egy csajnak, akkor azt gondolhatjátok komolyan is vagy csak amolyan sablon duma?

Figyelt kérdés
Olyanokat mondott a haverjanak, hogy keves ilyen csaj van mint en, ezert fogjon meg maganak, illetve buknak rám a gitáros pasik. Majd megdicsérte a ruhámat, azt mondta, hogy tudom mire buknak a pasik...
2012. júl. 29. 17:42
 1/8 Hole Hunter ***** válasza:
100%
A bókoknak örülni kell és begyűjteni őket...nem pedig azon rágódni, hogy igaz-e...
2012. júl. 29. 17:48
 2/8 anonim ***** válasza:
20%
így van. igazából ugysem igazak.
2012. júl. 29. 17:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen fiú ismerősöm, folyton dicsért, hogy ritka az olyan lány, mint én, meg szerencsés lesz, aki megfog stb...Nekem nem kicsit tetszett, de mint kiderült, ő amúgy nem akart tőlem semmit :S
2012. júl. 29. 17:51
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Ez csak lekoptató szöveg. Ha azt érezzük, hogy a csaj túl közel került már hozzánk. Így próbáljuk a tudtára hozni kedvesen, hogy nem pálya
2012. júl. 29. 17:59
 5/8 A kérdező kommentje:
Hogy lenne lekoptato duma, mikor mielott bokolt ismerkedtunk meg.
2012. júl. 29. 18:05
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy lekoptató duma, el ne hidd kérdező.

Ha egy pasi állandóan megdicsér, akkor két lehetőség van:

-csak meg akar d*gni

-komolyan gondolja

Hogy honnét tudod, melyik? Ismerd meg. Ennyi.

2012. júl. 29. 18:32
 7/8 anonim ***** válasza:

a rendes pasik, akik nem b*sznak fűvel-fával, azoknál álltalában:

A) bejössz neki, és komolyan gondolja

B) jóban akar lenni veled, és komolyan gondolja

saját tapasztalat. volt akinek azért mondtam mert akartam is valakit, volt hogy csak barát volt a csaj és látni akartam, hogy mosolyog

18/F

2012. júl. 29. 18:37
 8/8 anonim ***** válasza:

én általában komolyan gondolom az ilyeneket, de amiket mondok azokat nem tudatosan mondom, hanem a szívemből beszélek, és nem az agyamra hallgatok. (sose voltam csajozógép, és beszélni sem tudok, de néha olyan mintha más ember lennék :D)

nemrég majdnem ugyanez zajlott le velem egy csajjal akit először láttam, csak a téma volt más.

és bókoltam neki elég erősen, és csak lesett a nagy szemeivel, meg a szép mosolyával. :D Semmire nem akart nemet mondani, valahogy nem is értettem az elején hogy miért...

pl:

csinálunk egy közös képet? -igen

kapok tőled egy puszit és egy ölelést? -persze

jössz kicsit sétálni? -menjünk

stbstb.

de ezek tőlem mind szimpla kedvesség, meg bók, sok emberrel ilyen vagyok, ez most tényleg gáz lenne? mondjuk a nagyobb baj hogy a csaj 14 én 24 :D és ne mondjátok h pedo vagyok. szép alakja volt, melle is, tud rendesen beszélni, nem vihog összevissza mint a többi vele egykorú

2012. júl. 29. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!