Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ha ilyeneket mondotok egy csajnak, akkor azt gondolhatjátok komolyan is vagy csak amolyan sablon duma?
Dehogy lekoptató duma, el ne hidd kérdező.
Ha egy pasi állandóan megdicsér, akkor két lehetőség van:
-csak meg akar d*gni
-komolyan gondolja
Hogy honnét tudod, melyik? Ismerd meg. Ennyi.
a rendes pasik, akik nem b*sznak fűvel-fával, azoknál álltalában:
A) bejössz neki, és komolyan gondolja
B) jóban akar lenni veled, és komolyan gondolja
saját tapasztalat. volt akinek azért mondtam mert akartam is valakit, volt hogy csak barát volt a csaj és látni akartam, hogy mosolyog
18/F
én általában komolyan gondolom az ilyeneket, de amiket mondok azokat nem tudatosan mondom, hanem a szívemből beszélek, és nem az agyamra hallgatok. (sose voltam csajozógép, és beszélni sem tudok, de néha olyan mintha más ember lennék :D)
nemrég majdnem ugyanez zajlott le velem egy csajjal akit először láttam, csak a téma volt más.
és bókoltam neki elég erősen, és csak lesett a nagy szemeivel, meg a szép mosolyával. :D Semmire nem akart nemet mondani, valahogy nem is értettem az elején hogy miért...
pl:
csinálunk egy közös képet? -igen
kapok tőled egy puszit és egy ölelést? -persze
jössz kicsit sétálni? -menjünk
stbstb.
de ezek tőlem mind szimpla kedvesség, meg bók, sok emberrel ilyen vagyok, ez most tényleg gáz lenne? mondjuk a nagyobb baj hogy a csaj 14 én 24 :D és ne mondjátok h pedo vagyok. szép alakja volt, melle is, tud rendesen beszélni, nem vihog összevissza mint a többi vele egykorú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!