Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mik voltak eddig a legszánalmasabb dumák, amikkel fiúk próbálkoztak?
Ilyesmikre gondolok, hogy amikor még iskolába jártam, és mentem hazafelé, két srác odaszólt, hogy elhagytam valamit. Körülnéztem, keresgéltem, mire megszólalt az egyik: "A telefonszámomat!" Legszívesebben fejbe vágtam volna, hogy térjen észhez, hogy ez mennyire gáz.
Tiszta Szánalom!
Nektek miket mondtak? :))
Had nevessünk egy kicsit:D
Egyszer este mentem hazafelé, felszállok a buszra és megállt mellettem egy srác. Egyszer csak odaszólt:
-Szia! tudsz mondani egy időt?
-Aha, fél 8.
-És egy nevet...?
:'DD
Barátnőm ismerősének mutatkoztam be.
Egy téren futottunk össze.
A srác fulldrogos volt.
Köszönés, bemutatkozás kézfogás és búcsúzásnál puszi.
Srác:
"De finom babapopsi puha arcod van."
xD Igen, tudom hogy finom /volt/ anno a bőröm meg volt hogy az osztálytársaim körbeálltak és mindenki az arcom akarta simogatni mert vki véletlenül hozzáért és mondta hogy milyen puha a bőröm, de akkor is ez elég abszurd, meg dicséretnek is elég hülyén jön ki... xD
Negyvenes, kopaszodó, kigyúrt állat:
"Aludj nálam, anyám csinál neked reggelit."
Házibuliból éppen kifelé mentünk a barátaimmal, erre egy pasi utánam szólt "Hé, és a telefonszámod?!"
Azt sem tudtam, hogyan reagáljam le. Azt mondtam neki, hogyha legközelebb összefutunk, akkor odaadom.
Pechemre hétfőn összefutottunk a város másik végén egy boltban. Kiderült, majdnem ugyanott dolgozunk. Azóta kisebb barátságféle lett belőle, de esélye akkor sem volt és azóta sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!