Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn nőknél mi ez a sablon duma hogy "Keresek de nem mindenkit és nem mindenáron"?!
azt jelenti, hogy nem minden kiéhezett lúzernek van esélye
hanem megválogatja a partnert, nem mindenáron akar kapcsolatot
Be akarják előzni a sok lúzer számonkérését. Én egy csomó levelet kaptam, hogy minek vagyok társkeresőn, ha nem akarok vele ismerkedni, biztos nem is keresek társat. De keresek, csak nem őt.
Nálam is ez van kint(többek között), bár nem szó szerint.
Ettől nem érzem magam tucatnak, csak ugyanazok a balf.szok csesztek le ismeretlenül, mint a többi csajt.
Természetesen ez azt jelenti, hogy nekik nem kell kompromisszumot kötni semmiben, mert akkora császárnők. Ha rinyálsz nekik akár már kapcsolatban, hogy a promóban nem ez volt, akkor csak a társkereső profiljukat tolják az orrod alá, miszerint te erre szerződtél aranyapám. Az ilyenekért eleve nem fáj a pici szívem ;)
30/f
Jujj de sokat olvastam már ezt a jó nők adatlapján.
Persze mikor felregisztráltam újból, és kiraktam olyan képeket amik ténylegesen azt tükrözik hol élek, budai ház, nyaraló, felsőközépkategóriás kocsi, egyből jött a szöveg hogy így meg úgy.
Pedig pár napja mikor normál képpel voltam fenn, egy noname háttér előtt, válaszolni sem akartak.
Én adtam nekik egy répát, és utána lapát volt mindegyiknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!