Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölygek randiznátok érzékenyebb lekiseb pasival?
Figyelt kérdés
Nem vagyok az aszikla szilárd macsó,törtntek dolgok az életembe ami miat másként látom már avilágott és ezek adolgok sajnos megváltoztatak.Már nem vagyok túl férfias anők szerint.Próbáltam magamat vissza csinálni úgymond olyanná mint rgeben voltam.De ebből csak a bajom lett ellent mondásba kerűltem magammal.Viszont így meg nemigazán találok párt.Mert minden nőnek az kell hogy egy pasi ne legyen érzelgős,kemény legyen.Már annyira feszengek emiat ha ismerkedni próbálok hogy a kominikáci ós is nehézzé vált a számomra az ellenkező nemmel.. 23 F2017. júl. 20. 12:55
11/11 anonim válasza:
Vagy legyel buza. Es akk te leszel a csaj a kapcsolatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!