Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy 30 éves férfi előtt még ott az élet, egy 30 éves nő meg már kifutó széria?
Több kutatás is alátámasztotta, hogy a mai világban egy férfi 38 éves korában a legkelendőbb, amíg egy nő 23 éves korában. Mind szexuálisan mind párkapcsolatra.
Tényleg igaz akkor az, hogy a fiatal csajoknak azért ilyen könnyű, mert mindenki rájuk hajt, a fiatal férfiaknak meg azért ilyen nehéz társat találni, mert még nem érettek be a jó korba, és a korukbeli csajok 90%-a foglalt, a fiatalsága és szépsége miatt? Sok férfi később válik vonzóvá, nem feltétele a férfias vonzerőnek a fiatalság. Viszont egy nő az gyakorlatilag a fiatalságával és a szépségével hódít. Ez határozza meg a vonzerejét.
A kopaszodással nem sok mindent lehet kezdeni, van aki 20 évesen már kopaszodik.
Viszont a 30+ férfiak között megkockáztatom kevesebb a lelakott, mint a hasonló korú nőknél. A férfiak többsége azért még sportol valamit, ha egyedül van, míg az ilyen korú nők már inkább a kommunikációba próbálják fektetni az energiáikat (igazi férfi ugye nem csontokkal játszik dumák a kolléganőimtől is jönnek folyton, amikor a sport szoba kerül, meg persze mindegyik szívesen sportolnia, csak nem bírja a térdük, és nem engedi az orvos )
#30: nem lesz neki kopaszodó párja. A környezetem tanulsága szerint egyedül lesz...
Mikor a pasi rájön, hogy 35 évesen még cicázhat egy 25 éves kolléganővel, otthon meg a 40 éves csaj várja, aki nyomába sem ér a 25 évesnek, akkor szépen balra el.
Még az a jobbik forgatókönyv, ha elhízik a pasas, és marad mellette, mert különben nem akarja majd sokáig nézni a negyvenes, lassan kirobbanó, klimaxoló asszonykát
#33, a nő egész életében ötször pirul el:
1: Amikor először hívják randira
2: Amikor először csinálja
3: Amikor először csinálja pénzért
4: Amikor először fizet érte
5: Amikor már nem fogadják el tőle a pénzt...
Nem tudom, a magyar iskolákban van-e debate club-hoz hasonló dolog, de itt annyian szuperek lennének benne. Minden mellett és ellen tudnak érvelni.
Minden nő talál magának valakit vs 30 felett már senkinek nem kell
Őrület, gyerekek.
#26: Valóban, a felméréseket sokszor használják marketingre. Mondjuk, ettől azok bizony még felmérések és itt nem igazán láttam meg a marketinges lehetőséget. Te igen? Mert akkor nagyszerű lennél a szakmában! Főleg úgy, hogy én is olvastam erről a témáról, amiről a kérdező ír és 3 különböző felmérést olvastam. Mindben +/- 3 év eltérés volt a kérdésben írthoz. De biztos mindenki marketinges, meg amúgy is divatos a felméréseket leszólni. A homeopátia is működik, hjába' mondanak mást a tudósok!
A felméréses kérdésekre... Valóban, a Blikk és társai nem közlik a forrást és a mintával kapcsolatos dolgokat. Mert a célközönséget nem érdekli. Pont úgy, ahogy a filmnézők többségét sem érdekli, hogy milyen kamerával vették fel a filmet. Ettől még az bizony film.
De a lényeg megtörtént. A gyk népének dobtad a cukorkát és előadtad az idealista választ. A kérdezők mindig rossz dologra hivatkoznak, a felmérések meg mindig kamuk. Ha ezt így leírod, simán jön a jó százalék.
A logikus érvek? Azokat meg viccből írtam csak...
(Ja, hát a politikában valóban vannak befolyásoló tényezők. Ezzel a témával kapcsolatban ezt nem igazán látom. Te látod?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!