Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy 30 éves férfi előtt még ott az élet, egy 30 éves nő meg már kifutó széria?
Több kutatás is alátámasztotta, hogy a mai világban egy férfi 38 éves korában a legkelendőbb, amíg egy nő 23 éves korában. Mind szexuálisan mind párkapcsolatra.
Tényleg igaz akkor az, hogy a fiatal csajoknak azért ilyen könnyű, mert mindenki rájuk hajt, a fiatal férfiaknak meg azért ilyen nehéz társat találni, mert még nem érettek be a jó korba, és a korukbeli csajok 90%-a foglalt, a fiatalsága és szépsége miatt? Sok férfi később válik vonzóvá, nem feltétele a férfias vonzerőnek a fiatalság. Viszont egy nő az gyakorlatilag a fiatalságával és a szépségével hódít. Ez határozza meg a vonzerejét.
Pár hónap és 38 leszek.
Nem veszem észre, hogy most lennék a legkelendőbb, sőt! A nők nagyobbik része már öregnek tart, max 35-ig keresgélnek, pedig nem 20 éves lányoknál próbálkozom.
Ellenben a harmincas nők nagy része elvan, bulizik, pasizik (akár fiatalabb srácokkal), a karrierjét építi, etc, és esze ágában sincs komolyabb kapcsolatba vágni.
mint a gyakoris kutatás kimutatta: értelmét vesztette, hogy "Miért van az, hogy".
éljél úgy, ahogy szeretnél, tegyél szert egy kis szabadságra, életre, játékosságra, és akkor jobb lesz neked.
"Hulyeseg amit irsz".. de erdekes modon pontosan ez a helyzet, de ez a gyik, itt barmit irsz meghazuttolnak. A ferfiaknak a kis mell tetszik es itt mindenkinek minimum 17-18 centis a farkuk. :D
Fizikai megjelenes alapjan a nok 21 a ferfiak 31 evesen a legkellendobbek, en egy ilyen tanulmanyt olvastam. 18 evesen az elso baratnom szanalombol jott velem ossze, most 32 vagyok, s nem mondom, hogy duskalok a nokben, de mindig van kibol valasztani. Ellenben, ha harminc koruli nokkel ismerkedek, nah annal konnyebb nincs, olyan alacsonyan van sokszor a lec, hogy nem is ertem, hogy van ez a no egyedul, alkoholistakkal jonnek ossze, pasik akik verik oket, csak azert, hogy legyen valakijuk, mindent elturnek.
Esetleg 25-30 év közötti férfiaknál, ha van pénze, egy jó munkája, és önállóan tud élni, akkor talán egy kis lépéselőnybe kerülhet.
De egyébként erre felesleges alapozni.
Ha valaki a 20-as éveiben sikertelen, annak később sem lesz könnyebb, ha most arra vár, hogy "na majd 30 felett" az nagyon nagyot fog csalódni!!
Lehet, hogy pont azokat d.gom. ;)
En mar nem jovok ossze kozepes lannyal, csak csinossal, abbol, mar boven kinottem, hogy akarki jo legyen. Mas tulajdonsaga amugy sem erdekel, nem tartos kapcsolatot keresek. Most ha tartos kapcsolatot keresnek, nagyon tokeletes nonek kellene lennie, mert a vadaszat elmenyet, nem adnam fel egy csinos pofiert. ;)
Sosem vártam, hogy majd "beleöregszem" a jó pasi szerepbe. 25-35 között végig párkapcsolatom volt (3 hosszú).
Ok, 25 évesen sem voltam az a klasszikus "jópasi", valószínűleg most sem vagyok, bár a lerobbant, pocakos, fotelhuszár alkesz majdnem negyvenes sem (sportolók, karriert epitek, nem is megy rosszul, utazom, foglalkozok a hobbijaimmal).
Kétségbeesett harmincas nőket maximum az 1-2 gyerekkel egyedülállók között látok.
Sokkal gyakoribb, hogy vagy elvannak vidáman, vagy teljesen feladták a párkeresést (elég sok 30+ nő van a környezetemben, nem is csúnyák, akiknek évek óta nincs párjuk, nem a tökéletes herceget várják, egyszerűen feladták, kerülnek minden olyan szituációt, aminél ismerkednének).
Szóval, mielőtt azt reméled kérdező, hogy sörrel a kanapén ülve, kétségbeesett bombázók, és 20 éves egyetemista lányok fognak versenyezni a kegyeidért, el kell, hogy keserítsrlek, sokkal valószínűbb, hogy ennyi idősen már egy-két randinak is örülni fogsz, ha összejön.
"Ó hát persze...
Fiatalon, életerősen, amikor testileg a csúcson vagy, akkor nem kellesz a kutyának sem, de 38 éves kor után, középkorúan, te leszel minden nő álma.
Te, ahogy a panellakásban ülsz, piszkálod a köldököd, miközben várod, hogy a 70 éves anyád megfőzze a paprikás krumplit a konyhában. Egzisztenciád csúcsa valószínűleg az lesz, hogy 35 évesen végre tudsz venni egy Suzukit, és esetleg megöröklöd anyád lakását. Fürtökben fognak lógni rajtad a 20 éves lányok!"
és sikerült bemutatni egy proli életét belesűrítve pár sorba, úgy, hogy szinte mindenki látja maga előtt, ezt a tesztoszterontól szétdurrannó macsó alfahímet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!