Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég kurtán tetted fel a kérdést! Lány vagy, vagy pasi? Korod?
Kétféle módon ismerkedhetsz: írj arra, aki Neked bejön, illetve válaszolj annak, aki megkeres,és szimpatikus Neked.
Ez jó kérdés :)
Eléggé letör, amikor anélkül, hogy megnéznék a profilomat, olyanok jelölnek Badoon, akik nagyon nem az én kategóriám. És ezt nem felsőbbrendűségből írom, de nekem inkább belső tulajdonságok számítanak párkeresésnél, és ilyen swag yolo gyerekek, meg napszemcsis, autó előtt pózolós emberkék találnak meg, akiknek az érdeklődési körnél mr busta, meg zara, vans, meg más divatmárkák, autómárkák vannak, míg nálam könyvek, sorozatok, fotózás, sétálás, ilyesmi. Tehát érzem, hogy nem az én világom, meg se nézte a bemutatkozásomat, és mégis jelöl. A másik verzió az, amikor a nagyon világtalan srácoktól kapok üzenetet, akik azzal kezdik, hogy de szép/szexi/gyönyörű vagy, és olyan stílusban beszél, hogy rögtön elmegy a kedvem, akármilyen is lehet külsőre.
Szóval fogalmam sincs. Kitöltöttem az adatlapom értelmesen, meg se nézik többnyire, én megnézek mindenkit, akit jelölök, sajnos, írni nem tudok valamiért.
Talán a lényeg az, hogy jelölj ki magadnak egy irányt, hogy milyen emberekkel ismerkednél, és rájuk figyelj, ha szimpatikus valaki, írj rá (de ne azzal, hogy hogy vagy, milyen napod volt...), beszélgessetek, és nyugodtan engedd el, ha nem érzed úgy, hogy vele érdemes tovább ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!