Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek valóban nehezebb komoly kapcsolatot találni mivel jóval több nő van aki komoly kapcsolatot akar mint férfi?
Figyelt kérdés
2017. júl. 16. 19:16
42/42 anonim válasza:
#39: Értem, hogy mire céloztál, de ezen az oldalon más kérdéseknél már milliószor leírták, hogy a nőknek miért nehéz komoly kapcsolatot találniuk. Itt az eredeti kérdés viszont nem arról szólt, hogy hasonlítsuk össze, kinek miért nehéz, ezért én nem is írtam le női oldalról. Erre szerintem egy nő amúgy is alkalmasabb lenne, mivel vannak saját tapasztalatai.
Viszont a valóban komoly kapcsolatot kereső nők sincsenek többen, mint a valóban komoly kapcsolatot kereső férfiak. Egy komoly kapcsolatot kereső nő nem liánozik, nem eltartót keres, nem csak együtt van valakivel addig, amíg megtalálja a következő nagy ő-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!