Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek valóban nehezebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek valóban nehezebb komoly kapcsolatot találni mivel jóval több nő van aki komoly kapcsolatot akar mint férfi?

Figyelt kérdés
2017. júl. 16. 19:16
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
0%
egyes jól írja
2017. júl. 16. 21:08
 22/42 anonim ***** válasza:
0%

Igazából komoly kapcsolatot mindkét nemnek egyformán nehéz találni, mert nem biztos, hogy a hozzád illő ott van a legközelebbi bokorban, lehet, hogy sokat kell keresgélni, és vannak, akik szerencsések, mert közel vannak egymáshoz és semmi akadály nem áll előttük.

Nőként azért gondolom nehezebbnek még így is egy kicsit, mert a nők nagyobb részt komoly kapcsolatot szeretnének, és kisebb mértékben hajlandók szexkapcsolatra is (vagy csak arra), és szűrni kell azokat a férfiakat is, akik mindenkinél bepróbálkoznak, hátha összejön egy éjszaka alapon, ilyen szexhajkurászó pasiból meg Dunát lehetne rekeszteni...

2017. júl. 16. 22:06
 23/42 anonim ***** válasza:
"teszteltem ezt a jelenséget egy női kamu profillal társkeresőn és 10-ből 1 valóban csak szexelni akart volna, de a maradék 9 meg komoly kapcsolatot akart" - Az a kampány, a beetetés, a valóság csak akkor derül ki, miután összejött az első éjszaka, addig megy a szépítés, de aki jobb emberismerő, illetve rutinosabb, az átlát az ilyen próbálkozásokon is.
2017. júl. 16. 22:08
 24/42 anonim ***** válasza:
34%

Mire alapozzátok azt, hogy több nő akar komoly kapcsolatot, mint férfi?

Miért nehéz a szexet akaró férfiakat kiszűrni? A szexet akaró férfiak eltűnnek 1-2 hónapon belül.

2017. júl. 16. 22:10
 25/42 anonim ***** válasza:
80%

"A szexet akaró férfiak eltűnnek 1-2 hónapon belül"

Azért 35 felett már én sem szívesen várok hónapokat, meg ha nem is vagyok az első 1-2 randin nyomulós

2017. júl. 16. 22:15
 26/42 anonim ***** válasza:
Nem nehéz, csak sok van és fárasztó. Én már nem társkeresőzök, mert tele lett vele a hócipőm, de volt ott elég sok ilyen, korosztály vegyes, a tizenévesektől a nagypapa korúig, barátnő, feleség mellé szerető kellett volna, vagy harmadikat kerestek feldobni a szexuális életüket, egy idő után elment a kedvem, mert zömében ilyenek voltak, holott semmi olyat nem osztottam meg, amiből arra lehetne következtetni, hogy könnyűvérű lennék és nyitott az ilyenekre. Olyan, aki illett (volna) hozzám, vagy valamennyire működött, 1 volt, vele volt is párkapcsolatom nagyjából egy évig, de egyéb okból lett vége, és mindkettőnknek jobb így, nem haragban váltunk el, ő volt az egyetlen üdítő kivétel társkeresőn.
2017. júl. 16. 22:17
 27/42 anonim ***** válasza:
0%
#25: Megértem, de akkor mi a gond? 1-2 hónapon belül akárki hazudhat, akármit. 1-2 hónapra nem lehet komoly kapcsolatot alapozni és ezzel nincs is gond. Ha nem akar várni az ember, akkor élvezze nyugodtan a szexet.
2017. júl. 16. 22:19
 28/42 anonim ***** válasza:
0%

„jóval több nő van aki komoly kapcsolatot akar mint férfi”

Totál hülyeségnek hangzik. Kereslet-kínálat összhangban van, úgy tűnik.

2017. júl. 16. 22:44
 29/42 anonim ***** válasza:
61%

Egy kibszott nagy tévhit, hogy a nők jobban keresnék a hosszútávú kapcsolatot. Ez egy gondolat. Elfogultság a nőkkel szemben. Rendesnek, tisztának képzeli őket a társadalom. Fel vannak emelve és magasztalva ilyen téren. Szeretik azt hinni az emberek, hogy a nők milyen prűdek és nem adják könnyen magukat, nem akarnak csak úgy egy oltári nagy kúrást bizonyos férfiakkal aminek az a vége, hogy többet nem is találkoznak. Ezt szeretik hinni az emberek...

Közben meg pontosan ugyan úgy visítanak a fazsért mint a férfiak a punciért. Csak egy fátyol fedi ezt az egészet.

Nem jobb abban a hiszemben gondolni egy a bevásárló központban meglátott csinos nőre, hogy úúú milyet szeretkeznénk, biztos nem jártak benne még sokan és magamévá tehetném? Mint arra, hogy tengap is seggbekúrták?

2017. júl. 17. 00:47
 30/42 anonim ***** válasza:
0%

Azért nem nehezebb, mert a nőknek sokkal könnyebb férfit lelni, mint a férfinak nőt. Igen, tisztában vagyok vele, hogy a férfiak 65%-a csak sexet akar a nőtől, viszont ott van még az a 35% aki nem. A nőnek tehát nincs más dolga, csak elkülöníteni a két csoportot, és válogatni.

A férfinak ezzel szemben sokkal nehezebb a dolga, mert még gyakran az ismerkedés se jön össze, legyen szó sexkapcsolatról van komolyról.

2017. júl. 17. 02:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!