Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek valóban nehezebb komoly kapcsolatot találni mivel jóval több nő van aki komoly kapcsolatot akar mint férfi?
A sablon levél annyira igénytelen, hogy szerintem arra nő nem válaszol. Pl aki dícséri a barna hajad, a leírásban meg feketét adtál meg, aki elfelejti átírni a keresztnevet, vagy közülük, hogy ő is szeret utazni, mint én, pedig ezt egy szóval sem említettem, vagy csaj simán egy 3 soros X vagyok, Y éves, Z munka, ismerkedjünk
A copy-paste szerintem egyből kuka mindkét nemnél, aki annyi fáradtságot nem vesz, hogy a copyzásnál több energiát fektessen be, az szerintem megédemli azt, hogy egyedül marad. Azért 2 személyes sort mindig mindenkinek össze dobok.
"Nők komoly kapcsolatot keresnek, a férfiak meg dugni akarnak ahol csak lehet." Ez egy népi hiedelem, egy szóbeszéd, egy tévhit...
Azt hiszik sokan, hogy a nők milyen szentek és ők a kapcsolatot keresik, a bizalmat, az odaadást stb., és úgy szexelnek. A férfiak meg csúnya gonoszok akik minden nőt csak etetnek a kapcsolat dumával és közben csak a punci érdekli őket.
A szomorú valóság az, hogy ez egy baromság. A nők ugyan úgy keresik kapcsolat nélkül is a baxást, a farkat, a jó szexet, csak éppen nem akármelyik férfi alkalmas nekik az ilyen kósza dugásokra.
És a férfiak sem csak a puncit látják a nőkben, igen is akarnak komolyat, csak éppen nem akármelyik nő alkalmas feleségnek.
Én pontosan ezért a rohadt nagy képmutatásért és kétszínű dologért vagyok kiábrándulva a nőkből. Hiába keresem én a tartós, igazi, hosszútávú kapcsolatot és vetem meg a kamuzást és össze-vissza dugást, ha azt tapasztalom, hogy a nők 90%-a hajlandó befeküdni kapcsolat nélkül is az erre megfelekő csávó alá.
Én meg közben azt hiszem, hogy biztos milyen rendes lány, összejövünk, minden szép lesz és egy szép napon elveszem feleségül, mert megérdemli. Fenéket rendes, nagyja odatartja a punciját a faroknak, csak bejöjjön neki a pasi ilyen téren. Van néhány lány akiknek van tartása és tényleg erkölcsös, normális nő tud lenni és bír a testével, de nagyon kevés ilyen van. Ők többnyire foglaltak évek óta, és néha szabadulnak fel a több éves kapcsolatokból. A többit simán meg lehet dugni, csak a megfelelő pasi kell a dologhoz.
#16: "Az igaz, hogy bizonyos férfiakat több nő akar, egyeseket meg kevesebben, de ne vakítsunk már azzal, hogy minden nő azt a bizonyos "felső 10-20%-ot veszi csak számításba". Nincs olyan, hogy abszolút 20%, csak relatív 20%."
Ezt a 10-20%-ot valóban túlzónak érzem, szerintem valahol olyan 65-70% körül lehet az igazság. Ezeknek a férfiaknak viszont a túlnyomó többsége komoly kapcsolatban van és köszöni szépen jó is neki így. Tehát ennek az 65-70%-nak kb. a 10%-a szabad, őket célozzák meg a nők. Az eredetileg kimaradt 30-35% pedig semmilyen körülmények között nem játszik náluk.
Két válaszom is le lett pontozva, ráadásul az egyik csak egy önálló kérdés volt. Emberek: Ennyire nincs agyatok? :D
Valóban igénytelen a sablonlevél, de ezek szerint azokból nem tudtad megállapítani, hogy mit is akarnak.
A sablonleves emberkéket amúgy meglehet érteni. Felregisztrálnak és évek óta küldenek mindenkinek levelet. Érthető módon, nem igazán van kedvük mindenkinél egyedinek lenni, ráadásul felesleges. Úgyis a képen múlik az esetek túlnyomó többségében, hogy sikerük lesz vagy nem.
Aki pedig lepontozta azt a válaszom, amiben ez volt: "Miért lenne nehezebb? ", az igazán írhatna egy választ is rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!