Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Van itt olyan, aki teljesen befejezte a randizást?
A körömben is egyre többen mondják a randizásra és társkeresésre, hogy nem köszi, nem éri meg. Én is kezdem ezt érezni, hogy felesleges stressz a semmiért. Egyszerűen úgy vagyok vele, hogy túl sokat teszek bele a semmiért, és már nem érzem, hogy megéri. Csak akkor lehet ha megváltoztatod a külsőd, vagy azt mondod és teszed, amit a másik hallani akar.
Van itt olyan, aki kivonta magát a forgalomból randizás címszó alatt? Miért? Hogy érzi most magát?
Én sosem randizgattam, ami kapcsolatom volt eddig, az - mázli - egyből összejött. Amikor ismerkedni próbáltam máskor, randiig sosem jutottam, még lőtávolban sem. Nem vagyok rossz ember, de látszatemberré kéne válnom ahhoz, hogy sikerem legyen, de az meg hol siker, ha feladom a személyiségem?
Szóval én is rendezkedem be egyre jobban az egyedüli életre. Még nem billentem át sajnos azon a ponton, hogy már nem is reménykedem, és felszabadultan élem a világom egyedül, de biztos könnyebb lesz onnantól, ha ez megtörténik.
Persze a megcsalós parasztoknak valamiért mindig van nőjük, mondanám, hogy meglepő, de nem.
25/F
El sem kezdtem, szóval nincs mit befejezni.
25 éves leszek hamarosan és eddig még nem volt kapcsolatom és most úgy vagyok vele, hogy még egy jó 10 évig nem is szeretnék vele foglalkozni.
Most egy hónapja volt egy nő, akinél bepróbálkoztam, de egyből elküldött, szóval nem igazán veszem komolyan. Ha egyszer majd akar valamit egy nő, akkor kezdeményezzen ő, nem vagyunk már gyerekek, egyenjogúság is van, arról nem is beszélve, hogy a "pár"kapcsolatnak pont az a lényege, hogy nem csak az egyik félre támaszkodik...
Jelen.
Semmi értelme nincs az egész párkapcsolati cirkusznak, hagyom a csajozást a 3,14csába.
Jelenleg tök jól vagyok, élvezem az életet, azt csinálok, amit akarok, és nem kell állandó megfelelési kényszerben élnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!