Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti úgy kezdtétek a párkapcsolatotokat, hogy
rákényszerítettétek saját magatokra a randizást? Vagy
már az elején megéreztétek, hogy ez más lesz, mint a
többi?
Figyelt kérdés
5 éves vagyok, és még soha nem volt párkapcsolatom. Előfordul, hogy megtetszem egy-egy férfinak, és elhív randizni, el is szoktam menni, de az első randi után mindig hagyom a fenébe az egészet. Valahogy nem érzem azt egyik férfinál sem, hogy összeillünk és járni akarnék vele. Legtöbbször konkrétan rosszul érzem magam a randikon, és nem azért, mert unalmas vagy ilyesmi, csak egyszerűen nem látom értelmét. A legjobb barátnőm azt mondta, hogy ne erőltessem ilyenkor, mert majd ha egyszer jön egy olyan, akivel érdemes, azt meg fogom érezni. Csak épp eddig még sose éreztem még csak a szikráját sem, pedig tényleg rengeteg férfival próbáltam ismerkedni. Erőltetnem kéne akkor is, ha úgy érzem az elején, hogy nincs értelme? Vagy mit csináljak?
Jézus ereje :D Természetesen nem 5 éves vagyok, hanem 25, csak nem nyomtam le rendesen a billentyűt :D
2016. aug. 22. 17:18
2/11 anonim válasza:
Sosem erőltettem, ha megtetszett valaki akkor egy picit ismerkedtünk előtte és utána randiztunk aztán összejöttünk.
2016. aug. 22. 17:21
3/11 anonim válasza:
Egyszer erőltettem csak, mert jól kijöttünk a sráccal, ronda sem volt, de a szikra az durván hiányzott. nem bánom utólag, de mai fejjel már nem izzadnék egy randi miatt.
A férjemmel már az első randi előtt éreztem, hogy "ez más", és utólag ő is erről számolt be.
28/N
2016. aug. 22. 17:21
4/11 A kérdező kommentje:
Én mért nem érzem ezt soha? :( Ennyire szerencsétlen vagyok, hogy ilyen rengeteg férfi közül egyik se volt az igazi? Mások elsőre megtalálják :(
2016. aug. 22. 17:28
5/11 anonim válasza:
3. vagyok, 21 évesen találkoztam az elsővel, előtte voltak plátói szerelmeim és kellemetlen randi "szerűségeim". Kétségtelen, hogy szerencse is kellett, de az "elsőre" azért túlzás :)
2016. aug. 22. 17:33
6/11 anonim válasza:
Keprol lattam a pasit es tetszett is,igy nyilvan boldogan keszultem a randira.Jo persze megtapasztaltam mar egy ketszer azt is,h igaz kulsoleg bejott a srac de szemelyisege nem. Azert remenykedtem es vegul is klappolt az is,egyutt vagyunk het eve. 27N
2016. aug. 22. 17:40
7/11 anonim válasza:
Én is úgy vagyok mint te.
:D
Nem vagy ezzel egyedul.
2016. aug. 22. 17:44
8/11 anonim válasza:
Erre jó az első randi ! :D
Igaziból egyetlen egy randim volt.. Ami full ismerkedéses volt.. Borzalmasra sikerült! :/ nem lett belőle Semmi.. !!
Négy kapcsolatom volt eddig.. mind, úgymond barátságból alakult.
De amikor megvolt egy első olyan tali " randi féle ,, lehetett érezni,, hogy több lesz, az első csóknál pedig megerősödik!
Ha nem érezted! Ne bánd, hogy nem volt több! :D
2016. aug. 22. 18:11
9/11 A kérdező kommentje:
Igen, én is inkább akkor tudnék szerintem jobban belemenni egy kapcsolatba, ha csak barátságnak indulna. Igazából nem is tudom elképzelni, hogy úgy jövök össze valakivel, hogy megbeszéljük, hogy akkor mostantól kezdve mi járunk és szerelmesek vagyunk. Szerintem ennek nincs is ilyen éles határa, hogy mit tudom én 2016. augusztus 1-jétől kezdve járunk, hanem fokozatosan alakul ki, már ha kialakul egyáltalán, nem?
2016. aug. 22. 18:32
10/11 anonim válasza:
Nekünk ez a tipikus szerelem első látásra dolog volt, azonnal egymásra kattantunk, és azt gondoltam, hogy ezt most nem kellene elszúrni, mert ilyet még nem éreztem soha. Amint elköszöntünk, máris hiányzott, randi előtt két nappal már teljes extázisban voltam, hogy végre láthatom, stb.
Ez volt 5 éve, azóta a férjem, és decemberre várjuk az első picurkát...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!