Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért képzelik azt az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért képzelik azt az emberek - férfiak és nők egyaránt - hogy jobbat érdemelnek a saját szintjüknél?

Figyelt kérdés

Rengeteg átlagos ember van, aki valamilyen okból kifolyólag rohadtul egyedinek érzi magát és válogat meg vár a csodára, aztán nyavalyog, hogy nincs neki senkije.

Ez miért lehet így?

Szerintem hasonszőrű hasonszőrűt akarjon. Küllem, anyagiak terén legyenek azonosak, ne akarjanak olyat a másiktól, amire ők képtelenek.

Vagy tévedek?

2016. júl. 2. 20:39
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem senki se legyen felszínes.
2016. júl. 2. 20:43
 2/30 anonim ***** válasza:
67%
Ez már annyiszor ki lett vesézve...A kérdésre válaszolva, az egó az első számú oka, valamint az önkritika teljes hiánya.
2016. júl. 2. 20:45
 3/30 anonim ***** válasza:
78%
Jo a neved... big titty mi?
2016. júl. 2. 21:00
 4/30 anonim ***** válasza:
48%

Ennek sok köze nincs az egóhoz. Ez leginkább csak a közgazdaságtan evidenciáival magyarázható.

Pl. gondold el, hogy a szerinted "nagy egójú" x lány vajon ugyanígy viselkedne-e, ha pl megvalósulna a Merle-féle férfinépessé-kipusztulás és nagyon megcsappanna az elérhető férfiak száma?

Röviden arról van szó, hogy a piaci kategóriák szépen elrendeznek mindannyiunkat: kereslet-kínálat-ár.

A nőkre 35.éves korig hatalmas a kereslet és mindezt úgy, hogy egy rohadt fűszálat nem kell keresztbe tenniük.

Aztán fordul a kocka és eszméletlen sok követ képesek lesznek megmozgatni egy kis figyelemért, de haszna alig lesz, főleg ahogy az idő múlik.

A férfiak helyzete érdekesebb, mert élesen kettéválik.

Vannak az alfák, akik magasak, jóképűek, stb, szóval tudod. Ők dugják a nők... tképp 100%-át.

Hogy valójában mennyit érnek ők, azt simán meghatározza az, hogy mekkora rájuk a kereslet a nők körében és az döbbenetesen nagy, jelentősen túl vannak árazva. Mivel ők hajlandóak dugni az átlagos nőket is, furamód a szép nők helyzete romlik le az ő létezésük miatt, hisz így számukra az átlag nők is vetélytársak lesznek.

Aztán vannak a 90%-ot kitevő "többi férfi", akik max a lepattanóra ugorhatnak 30 éves korig, utána pedig javul a helyzetük, amint a kortárs nők elkezdenek leadni az igényeikből, de soha az életben nem válogathatnak.

Ők pl. rendre a saját objektív szintjük alatti nőt kénytelenek dugni.

2016. júl. 2. 21:12
 5/30 anonim ***** válasza:
71%

Igazából ez relatív, hogy kinek mi a szintje, vagy magabiztossággal simán el lehet érni, hogy "magasabb" szintű társa legyen az embernek.

Persze a földtől elragadt, képzelt elvárások hülyeségek, vagy egy társra nem lehet "pályázatot" kiírni hogy legyen szép okos stb.. meg ezer melléknév.

Mondjuk az már hülyeség, ha egyetlen lehetőséget sem hagy valaki hogy kapcsolata legyen, mert irreálisak az elvárásai, na az már tényleg nem jó.

2016. júl. 2. 21:19
 6/30 anonim ***** válasza:
67%
Különbségek később is adódhatnak, elveszítheti egyikük az állását vagy baleset miatt akár valamelyik végtagját, betegség miatt elhízhat és akkor szerinted szakítani kell? A párkeresésnél ugyanúgy csak pillanatnyi képet látunk, most épp sovány vagy most épp kövér, de semmi garancia, hogy a másik 2 év múlva is úgy fog kinézni. A belső értékek állandóbbak...
2016. júl. 2. 21:22
 7/30 anonim ***** válasza:

Én egyetértek ezzel.

Csak hát egyeseknek az a marha nagy egója ne lenne...

2016. júl. 2. 21:30
 8/30 anonim ***** válasza:
47%
#4: én valamilyen szinten egyetértek veled, de azt ne próbáld beadni nekünk, hogy a 30 év alatti férfiak 90%-a szingli, meg hogy csak az alfáknak van barátnője. És azt sem, hogy minden egyes lány az alfákra pályázik. Honnan ismerhetnél te minden egyes lányt? :D
2016. júl. 2. 21:40
 9/30 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom mi ez a szint izé... Biztos vannak, akik ez alapján választanak párt, de van egy csomó másik, akinek megvan a maga esete és azzal jön össze. Ismerek olyat, ahol a nő az ilyen átlag mérce szerint, mint amit te sorolsz egész szép, a fickó meg dagadt. Na és kitalálod ki van oda jobban a másikért? A nő! Nem is tagadja, hogy ő az ilyen típusokra bukik. Szóval a te elméleted szerint, ebben a kapcsolatban a nő járt rosszul a palinak meg mákja van. Biztos ez? Szerintem nem, mert boldog párt alkotnak.
2016. júl. 2. 21:49
 10/30 anonim ***** válasza:

Nem gondolom, hogy lenne saját szintem.

N

2016. júl. 2. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!