Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért képzelik azt az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért képzelik azt az emberek - férfiak és nők egyaránt - hogy jobbat érdemelnek a saját szintjüknél?

Figyelt kérdés

Rengeteg átlagos ember van, aki valamilyen okból kifolyólag rohadtul egyedinek érzi magát és válogat meg vár a csodára, aztán nyavalyog, hogy nincs neki senkije.

Ez miért lehet így?

Szerintem hasonszőrű hasonszőrűt akarjon. Küllem, anyagiak terén legyenek azonosak, ne akarjanak olyat a másiktól, amire ők képtelenek.

Vagy tévedek?

2016. júl. 2. 20:39
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%

19-es

... el se hiszem, hogy ezeket el kell magyarázni, de mindegy.

"Meg mondom, szerintem azért sincsenek szintek, mert ami külsőre az egyik embert vonzza, az lehet, hogy a másikat taszítja. "

Szóval lerendezed a kérdést azzal, hogy nem tudsz olyan típust mondani, aki ne tetszene legalább egy fia elbas.zott embernek a 7 milliárdból, tehát logikusan következik, hogy egyszerűen mondva mindenki tetszik valakinek(tehát ne sírjon a szája, csak keresse azt a valakit).

Szóval egy 100 kilós lány is kell valakinek(hisz még vannak nekrofilek is, szóval még a hullák is elkelnek) és számodra az olyan statisztikai apróságok nem is számítanak, mint az, hogy ő mondjuk csak minden 100. srácnak tetszik, miközben egy átlagos testű lány minden 4.-nek?

Ugyanaz, tetszik valakinek, a számok meg kit érdekelnek.

Vannak, akik a magas, jóképű, széles vállú férfiakra buknak, megint mások az erősen kopaszodó, szagos, szemüveges, elhízott, csapott vállúakra... Istenem, ez van, ízlések és pofonok, mi?

Persze miután az üres frázisod elpufogtattad, nem fogsz mutatni nekem egyetlen példát sem, ahol ez utóbbit keresték, mert bizonyítani senkinek sem kell.

Szintek nincsenek és kész.

Mindenki szép valakinek és kész.

Mindenki rátalál az igazira és kész.

Ha tényleg ennyire nagyon naivak vagytok, komolyan aggódom miattatok.

2016. júl. 4. 00:57
 22/30 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló ha nem vetted volna észre a nevemből nem csaj vagyok, de, hogy te nem kellesz senkinek az biztos, mert csak azok írkálnak ilyeneket, nem elég széles a látoköröd, te csak azt nézed egy lányban, hogy mit fognak szólni hozzá az ismerőseid, ha össze jössz vele, és a barátaidat is így válogatod. Legalábbis nekem ez jön le abból amiket írsz. Neked is megfelelősségi kényszered van. Ja és ne cigányozd le a barátaimat, mert egyik se az. És még mindig osztom a véleményem, hogy ez a szint dolog csak az emberek fejében létezik. Ha példa kell arra, hogy nem a pénz a lényeg minden csajnál, képzeld ismerek olyan párt ahol a csávó közmunkás és mégis dögös csaja van, na ott biztos, hogy nem a pénz a döntő. Mondtam már, hogy rossz társaságban vagy, de nem csak te hanem minden ember akinek léteznek ezek a szintek. Nyitott szemmel kellene járni a világban és leszarni ki mit mondd. Ja és igen a kövér lányoknak is lehet normális csávójuk mert ilyet is ismerek. Pontos példákat hiába mondanék, mert úgyse ismered őket, de legyen elég az, hogy én ismerek ilyet. De ellenben ismerek olyat is ahol van pénz, de mégsincs csaja. Nem a pénz minden. A pénzre csak a plázacicák ugranak. Szóval menj ki a világba és nézz körül, de ne azokat nézd akik csak megvannak egymás mellett hanem azokat akik szemmel láthatóan boldogok együtt, és észreveszed, hogy a boldogság nem a szinteken alapul.
2016. júl. 4. 08:01
 23/30 anonim ***** válasza:

Levwi azt nekem írta 21-es.

Kedves 21-es. Én még mindig fenntartom az állításom. De, amit írtál, hogy szagos, szemüveges meg mittoménmi, az valóban nem biztos, hogy vonzó, DE csak a SZAGOS rész miatt!

Visszatérve, szóval igen, jól vetted ki, szerintem mindenki bejön valakinek. Azt nem mondtam, hogy akkor mindenkinél tolongani fognak az udvarlók, meg a hölgyek, de mindenki meg tudja találni a párját, akivel boldog lehet. A párkeresés, pedig cseppet sem könnyű, ezt nem is állítottam. Hosszabb idő kell, amíg az ember összeakad valakivel, akivel kiegészítik egymást.

2016. júl. 4. 09:05
 24/30 anonim ***** válasza:

22-es

"Ja és ne cigányozd le a barátaimat, mert egyik se az"

Ha nem tudsz a sorok közt olvasni, nem gond, de az utalásom elég nyilvánvaló volt ahhoz, hogy ne tudd ennyire félreérteni. Mindegy.

2016. júl. 4. 13:30
 25/30 anonim ***** válasza:

23-as

Tartottam tőle, hogy komolyan beszélsz és a tündibündizmusod valódi, nem pedig trollkodás.

A mindenki bejön valakinek elmélet objektíven nézve kikezdhetetlen, hisz elég egyetlen egyedet találnod teljes populációban, akire illik és voilá.

A gond a gyakorlati hasznával van.

Próbáld meg lemodellezni, hogy egy átlag ember hányszor próbálkozik meg az ellenkező nemnél, hányszor igazolódik vissza, hogy az illető megéri a fáradtságot, hányszor viszonozzák az érdeklődést és hányszor nem romlik el idő előtt a dolog(rossz beszólás, rossz szex, rossz bármi).

Azt fogod kapni, hogy az életedben max 40 sráccal csókolózol, 10-zel fekszel le, 5-tel jársz.

Ebbe az 5-be kéne beleférjen valamelyik általad említett Oravecz-i magasságokban szárnyaló ideálod.

Nagyjából a skandináv lottó megnyerésének esélyeivel vetekszik ez.

És most egy átlagos emberről beszéltem. Egy dagadt nő szerinted hol lehet ehhez képest?

Ő vagy nem érintkezik 40-10-5 férfival vagy lejjebb adja az igényeit, sokakat beenged a kapun és ugyan 60-70 farok árán végül eljuthat 5 járásig is, de - és most figyeljél nagyon - alig akad majd olyan férfi, aki ne csak dugásra szánná magának, mert senki nem akar dagadt feleséget nézni 5 évtizeden keresztül, érted?

ugyanígy az alacsony srácoknál. Igazán nem mondhatod, hogy egy 170 alatti srácnak akár csak közelítőleg annyi esélye volna a szerelem megtalálására, mint egy 185 magasnak.

És ekkor még csak a magasságot mondtam, mint egyedüli problémát, de ma annyi azonnali kizáró tényező van nálatok, hogy fölösleges szinte bármelyik megléténél akár számolgatni az esélyeket: gynecomastia, kapafog, tonzúrás kopaszodás, elhízottság, nagyon vékony testalkat, cigány származás...

Nem kicsit irritáló, ha valaki ezektől folyamatosan szenved, minden alkalommal megkapja a nőktől a szánakozó tekintetet, meg a sértődöttséget, hogy te hogyan is merészeled magad a férfiak közé sorolni, miközben te meg előadod, hogy vár rád is egy csodaszerelem, csak eléggé kell akarni-bevonzani-hinni benne...

Azt kell mondjam, hogy nagyon nagy csalódások várnak még rád az életben,de arra kérlek, hogy ne csüggedj majd és próbálj meg minél tovább ilyen maradni.

csak mellékesen jegyzem meg, hogy én nem szenvedek a fentiektől és régóta kapcsolatban vagyok, szóval nem az érintettségem miatt fakadtam ki rád, hanem egyszerűen irritál a mérhetetlen naivitás és a tények ignorálása.

Én, hidd el nekem, hogy nem akarok neked rosszat, de ha nem akarod elfogadni, hogy a világban sem a nők, sem a férfiak nem tündibündik, akkor nem tudok rajtad segíteni.

2016. júl. 4. 13:49
 26/30 anonim ***** válasza:

Javaslok egy pszichológust...

Hát, tényleg nem olyannak tűnsz, mint aki kapcsolatban van...de, ha mégis, részvétem a párodnak!

Nem tudom mit gondolsz te rólam, meg milyen csalódásokról beszélsz, de már 30 vagyok és voltam férjnél, úgyhogy azt hiszem már mondhatom, hogy van egy kis élettapasztalatom e téren...

2016. júl. 4. 14:12
 27/30 anonim ***** válasza:

Jesszus, nem mondod! Kb 16-nak képzeltelek...

omg

2016. júl. 4. 14:26
 28/30 anonim ***** válasza:
Most mi a baj azzal aki úgy fogja fel az életet ahogy kellene, és nem úgy ahogy mások elvárják? Nem fogok azért beteges megfelelőségi kényszerbe esni, mert ezt várják el. Ha valakinek nem tetszik akkor tovább lehet állni. Én azt keresem aki elfogad olyannak amilyen vagyok. És nem akarok neki megfelelni. Aki szinteket néz azzal én nem is foglalkozok és hidd el már túl vagyok azon, hogy rosszul essen egy visszautasítás, volt már benne részem bőven, és már csak nevetek rajta. De egyébként én is sajnálom a párodat. Mert nem semmi amit el kell viselnie melletted. Tisztelet neki.
2016. júl. 4. 19:16
 29/30 anonim ***** válasza:
# 27: Mindjárt sejtettem, hogy magadból indulsz ki...
2016. júl. 4. 20:08
 30/30 anonim ***** válasza:

29-es

No offense, de egészen biztos vagy benne, hogy 30 feletti vagy?

2016. júl. 4. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!