Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért képzelik azt az emberek - férfiak és nők egyaránt - hogy jobbat érdemelnek a saját szintjüknél?
Rengeteg átlagos ember van, aki valamilyen okból kifolyólag rohadtul egyedinek érzi magát és válogat meg vár a csodára, aztán nyavalyog, hogy nincs neki senkije.
Ez miért lehet így?
Szerintem hasonszőrű hasonszőrűt akarjon. Küllem, anyagiak terén legyenek azonosak, ne akarjanak olyat a másiktól, amire ők képtelenek.
Vagy tévedek?
Kedves Kérdező, tegyük fel valaki átlagos,unalmas ember, akkor feltétlenül unalmas,átlagos emberrel kellene együtt lennie?Ugye,így gondolod?
Nos abból szerinted lenne hosszútávon izgalmas kapcsolat?
Mert szerintem nem!!!
8-as
Természetesen nem szingli a 30 alatti férfiak 90%-a, de a többségük messze a saját szintje alatt van kezelve.
Nőhöz hozzá tudnak jutni idővel és nagyon nagyon sok, női szemmel talán érthetetlen mennyiségű keserűség árán.
Figyeld meg az átlag nők dumáit bármilyen fórumon:
- az átlag férfi IS magas. Nem engednek a nyolcból.
- az átlag férfinek is valami fura logika mentén, de az átlagnál jobban kell keresnie.
- amik negatívumnak nevezhetők a férfiaknál, azt ma a nők nem "negatívumként" kezelik, hanem vagy szupervonzónak vagy teljesen mértékben kizáró tényezőnek, szóval nincs átmenet vagy elfogadási kísérlet: vagány-bunkó, egoista, szüleinél lakik, alacsony, dohányzik...
Összefoglalva a közepese-átlagos pasi, az a nők szemében egy nagyon jó pasi, aki épp nem feszíti meg a hasizmát.
14-es
Miután elpufogtattál minden Oravecz-i üres frázist, elkezdhetnél gondolkodni is a való világon.
Persze,a személyiség... igen, jó is volna, de nincs így és ha ezt nem látod be, akkor te szimplán egy valóságtagadó hülye vagy.
"nálam azok vannak egy "szinten" akik jól érzik magukat együtt és megvan a szikra köztük"
Ha nem veszed észre, hogy hol a logikai hibád, nem tudok segíteni.
A szikra azok közt lesz meg, akik egy szinten vannak és nem azok vannak egy szinten, akik közt ott a szikra.
A te logikád alapján az alacsony srác jó személyiséggel éppen olyan kelendőek lennének, mint a magas srácok jó személyiséggel, de nincs a világnak olyan pontja, ahol ez akár megközelítőleg igazolva volna.
Ez van.
Ha téged zavar, hogy az emberek közti különbségek számszerűsítve vannak, az a te egyéni problémád, de ettől még létezhet egyértelmű számszerű hozzárendelés, melyekből következtetéseket lehet levonni.
Ha valami nem tetszik, nem kell odanézned, de ne tagadd fennhangon a létezését, mert magadat járatod le.
Én is egyetértek Levwi-vel összességében (mondom ismerek olyat, akik a külső szemlélőnek totál nem egy szinten vannak), főképp ezzel a mondatával: "Ez a szint dolog egy megfelelési kényszer másoknak és ezért alakult ki."
Meg mondom, szerintem azért sincsenek szintek, mert ami külsőre az egyik embert vonzza, az lehet, hogy a másikat taszítja. De akit vonz az a "világ legjobb pasijáért/nőjéért" sem cserélné el a választottját!
Akkora szemellenzős barmok vagytok, hogy én szégyellem magam.
Sztem csak engem akartok széttrollkodni, mert különben félek, hogy ilyen naiv emberek kezébe veszélyes gépeket enged a társadalom.
"hogy lehet az, hogy nem egy párt látok ahol egy 10/4-es csávó van együtt egy 10/9-es csajjal?"
Pénz-pénz-pénz. Vagy ez eszedbe sem jutott, mi?
" csak nem ez is engem igazol, hogy meg van a szikra köztük és ezáltal ők egy szinten vannak?"
Igen baz+, a szikra. Ha Coelho bácsi elment volna hentesnek, talán kevesebb éhező gyerek lett volna a környékén és nem hülyíti meg a sok hülye nőt...
"van még sok ember aki hasonlóan gondolkozik mint én. Ha te ezt nem látod akkor vakon jársz a világban, vagy rossz az a társaság amelyikbe jársz."
Édes drága pici szívem, annyira szeretnék neked egy ilyen Woodyallenes pillanatot összehozni neked, ahol az eddig elküldött, észre sem vett, nálad próbálkozó pasikat mind összehoznám egy műsorba és szembesítenének vele, hogy az alacsonyt az alacsonysága miatt küldted el, a kapafogút a kapafog miatt, stb. Majd amikor egy mindenben tökéletes sudár gyerekkel végre összejöttél, fennhangon hirdetted a nagy elfogadó kis lelkedet a világban. És tudod mi a kedvencem benned meg a társaidban? Hogy ti tényleg elhiszitek, hogy tündérmókusok vagytok, akik rendesek és kedvesek a próbálkozókkal és a jó lélek nálatok egy eséllyel lesz jutalmazva. Igen, csak épp megválogatjátok, hogy kinek vagytok kíváncsiak a jó lelkére.
Az utolsó szövegedet pedig egy az egyben akartam betenni, de túl terjengős lenne.
Egyszerűen nevetséges voltál.
Szóval hány sori cigány van a társaságodban?
Vannak bénák köztük?
Soha ne mondd, hogy nem válogatod meg a társaságodat, mert mindenki tudni fogja, hogy hazudsz.
Egyszerűen el kéne fogadnod, hogy az emberek csoportokba rendeződnek, melynek fontos alapja a mi és az ők közti különbségtétel.
A te kis édibédi világodban az embere egymást a keblükre ölelik és minden szabályt betartanak, de ha te valóban így cselekszel, hát ne nagyon vegyél fel hosszabb lejáratú lakáshitelt, de még a drágább télikabátot sem igen ajánlom megvételre.
Mindenhol szintekre, kasztokra, klikkekre bomlanak az emberek rohadtul nem véletlenszerű, hogy kivel keveredsz össze.
Az általad magasztalt szikra egy annyira sokadrangú szempont, hogy kb is kihagyható a matematikai modellekből. Őszintén el se hiszem, amiket hirdetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!