Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Van itt olyan, aki teljesen befejezte a randizást?
A körömben is egyre többen mondják a randizásra és társkeresésre, hogy nem köszi, nem éri meg. Én is kezdem ezt érezni, hogy felesleges stressz a semmiért. Egyszerűen úgy vagyok vele, hogy túl sokat teszek bele a semmiért, és már nem érzem, hogy megéri. Csak akkor lehet ha megváltoztatod a külsőd, vagy azt mondod és teszed, amit a másik hallani akar.
Van itt olyan, aki kivonta magát a forgalomból randizás címszó alatt? Miért? Hogy érzi most magát?
Én ezzel úgy vagyok, hogy meghatározok egy idő/pénz keretet amit nem sajnálok és azt "költöm". Ha bármelyik elfogy eredmény nélül, akkor "felállok az asztaltól".
30/f
én pl most nem keresek komoly kapcsolatot, más téren ismerkedem, de a párkapcsolati csalódások miatt pihentetem ezt a dolgot, majd alakul, nem görcsölök rá
élvezem a szabadságot, jó kedvem van, felszabadult vagyok, mondjuk alapból pozitív személyiség vagyok
majd ha egyszer megint úgy akarom, hogy direktbe ismerkedjek, akkor megint belevágok, most egyenlőre más téren próbálkozom
lehetőségem lenne több is, de nekem ritka fajta lány kell :)
Szeptember óta nincs párom. Nem mondom, hogy nem hiányoznak a közös programok, de őszintén szólva én már belefáradtam ebbe a párkeresésbe. Mindegy hogy online vagy személyesen ismerkedik az ember. Folyton én keresem a másikat, meg írok X sort valamiről és annyi a válasz, hogy "az jó", vagy csak annyi hogy "értem".
Persze tudom, hogy ilyenkor tovább kell lépni, de egy idő után borzasztóan unalmas, hogy szinte mindig ugyanaz a vége.
Szóval mondhatni, hogy kivontam magam ebből. Egyszerűen nem látom értelmét folytatni. Normális lány, normális értékrenddel nagyon kevés van.
Nem akarok senkit megsérteni ezzel, de én így látom a dolgot. És szerintem a lányok is hasonló cipellőben járnak.
24/F
"Folyton én keresem a másikat, meg írok X sort valamiről és annyi a válasz, hogy "az jó", vagy csak annyi hogy "értem""
nekem is ebből van elegem. Vagy még ha tetszel is neki, azt sehogy sem fejezi ki, aztán ha vége az ismerkedésnek jön a "Nekem tetszettél",ű duma.
El sem tudtam kezdeni,mivel egyetlen nő sem jön el randira sem velem,mivel nem születtem helyesnek,jó genetikával...
És onnantól teljesen mindegy milyen vagy,mit csinálsz stb...
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!