Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak én vagyok olyan lány aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok olyan lány aki nem szereti a randizást?

Figyelt kérdés
Nem azt mondom hogy nem szeretek ismerkedni, de nem szeretem ezeket a beülős, feszengős dolgokat, főleg, ha olyan fiúval megyek, akivel előtte neten beszélgettem... Félek, kellemetlenül is érzem magam, meg nem is tetszik. Exemet egy bulin ismertem meg, és pár hónapig húztam, utána összejöttünk. De ezek a klasszikus randik megrémítenek. Félek, hogy nem lesz témánk vagy ilyesmi. Nagyon beteges vagyok? Vagy más is érez/ érzett hozzám hasonlóan? :) 21/L
2016. nov. 6. 12:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Én nem félek, de nem szeretem őket.. !! :D jobb egy közös program, bármi és ha úgy sül el, utólagosan lehet mondani, hogy " na randi volt " !
2016. nov. 6. 12:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is olyan vagyok, mint te. Én inkább sétálni szoktam menni a pasikkal, vagy valami programra, pl. állatkert, mert ha csak ülünk egymással szemben, nekem az elsőre nagyon feszengős.
2016. nov. 6. 12:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Én sem szeretem az olyan randikat, ahol csak ülünk és kötelezően beszélgetnünk, ismerkednünk kell. Viszont ha csinálunk is valamit, akkor az úgy már teljesen más... akár egy séta is jobb a semminél, de lehet aktív programokat is ajánlani, ha elhív randizni valaki, pl falmászás, meccs nézés élőben, kirándulás, megnézni együtt egy szép helyet, stb.

23/L

2016. nov. 6. 15:00
 4/6 anonim ***** válasza:

a mesterséges dolgokat én se szeretem, de találkozni miért ne lenne jó azzal, aki érdekel?

én a netes beszélgetés után is valahogy így fogtam fel a találkozókat. persze nem ugyanaz, mint mikor már láttad, hogy valakinek milyen a tartása, hogy viselkedik másokkal, mosolyog-e, milyen a hangja.

2016. nov. 6. 15:12
 5/6 anonim ***** válasza:

nekem nincs vele bajom, valahol el kell kezdeni

25L

2016. nov. 6. 15:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, 3,5 milliárd nőből csak te.
2016. nov. 6. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!