Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"válogatok, ráfázok egy menő pasival, válogatok, megint ráfázok, najó lejjebbadom" ezen minden lány átesik?
Figyelt kérdés
annyi ilyet látok: a lánynak nem jó senki, egyszer összeáll egy paraszttal, aztán később jön rá, hogy megbánta, esélyt kellett volna adnia barát Bélának 5 évvel ezelött is. Ezen minden lány átesik?2017. júl. 11. 22:42
21/33 anonim válasza:
Megnyitottam a linket,de be is zártam,ahogy megláttam a címet, egy újabb összehordott hülyeség, amit valaki olyan hordott össze aki azt hiszi magáról,hogy mennyi tapasztalata van, közben sehol semmi. Ugyan már...kezdők vagytok még ebben a témában, te is Ollókezű, Sunshine is,meg az összes, bizony,ahogy mondom, a tojáshéj még ott van a feneketeken. :)
22/33 Ollókezű Edward válasza:
30 évesen nem hiszem, hogy tojáshéj lenne a fenekemen. Nem vagyok kezdő, de rohattul idegesítenek a nyavajgósok, legyen az férfi vagy nő. Itt márpedig pasikból van több.
23/33 anonim válasza:
Nálam pont fordítva van, minél idősebb vagyok (és ezzel arányosan minél magasabb az önismeretem és az önértékelésem) annál magasabbra teszem a lécet, mert annál jobban tudom, mit keresek valakiben és mi az, amit nem vagyok hajlandó elviselni egy párkapcsolatban. Tipikus "menő" pasim pedig soha nem volt, mert soha nem erre a típusra buktam, itt a személyiségjegyekről beszélek elsősorban. Jöhet lepontozni a sok helyi butthurt nudli :D
24/33 anonim válasza:
Dehogy adtam lejjebb az igényeimet. Vonzó, becsületes, dolgozó férfit akartam, aki azt csinálja, amit mond, nem kell a cselédjének lenni, ha megkérem valamire, nem húzza a száját, nem hazudik, értelmes, odaadó, figyel rám. Bazi sokáig kerestem, de a kitartó munka mindig meghozza a gyümölcsét.
25/33 Ollókezű Edward válasza:
23-mas: És teljesen igazad van. Minél idősebb vagym, annál kevesebb időd marad, és annál határozottabban kell szórni a potenciális partnereket. Ez teljesen logikus.
26/33 anonim válasza:
Nálam az inverze történt és jobban jártam,ha nem értem be bárkivel.
27/33 anonim válasza:
Nem akarok olyan emberrel járni, aki annyira nem tartja magát semmire, hogy hozzá le kell süllyedni. Milyen ember gondolja azt, hogy "bárcsak beérné valaki velem" ahelyett, hogy "bárcsak valaki vágyna rám"?
28/33 anonim válasza:
#20, azt az idióta cikket a Modoros blogról nyúlták, és már vagy ötszázezerszer meg lett itt cáfolva. Eléggé a hordó alját kapirgálhatod érvekért, ha már ezekhez nyúlsz.
29/33 Ollókezű Edward válasza:
29-as: Csak egy vélemény, nem érv. Ezt gondolom. Ezt mutatjátok magatokból. Még el is hiszem, hogy tudtok jobbak lenni, de elég hatékonyan titkoljátok.
Ha egyszer lesz nőtök, úgy le fog esni a csipátok kisapukáim. Olyan kis kezesbárányok lesztek. Öröm lesz nézni.
30/33 anonim válasza:
#29, és ha valaki nem keres nőt, nem akar párkapcsolatot? Egyre inkább úgy tűnik, nekik van több eszük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!