Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"válogatok, ráfázok egy menő pasival, válogatok, megint ráfázok, najó lejjebbadom" ezen minden lány átesik?
5-ös: Ez az ő csóró vigaszuk. Tudják nagyon jól magukról, hogy milyenek, hát kompenzálni kell na.
Nekem volt olyan pasim, aki ronda is volt, és elkezdett egyre parasztabbul viselkedni. Természetesen szakítás lett a vége. Ez akkor valami freak occurance lenne, vagy mi? Nem hiszem.
Miért, a férfiaknál hogy megy?
"D kosaras cicababa, bepróbálkozok, juj de bunkón utasított el, miniszoknyás kikent-kifent esze-semmi-de-áll-rá-bré, bepróbálkozok, juj flegmázik velem, brühühümindennőszemét, cicababa No.136, vele összejött járunkkéthete, juj megcsalt kigyúrtpityuval, mindennőri@nc..."
...najó lejjebb adom és megpróbálom randira hívni a szomszédlányt akin 2 kilóval kevesebb smink és 2 kilóval több ruha van.
Ez ugyanaz a folyamat, csak ritkábban jut el a kapcsolatig. Tisztelet a kivételnek.
Hm hmm én "lejjebb" kezdtem mert nem menő pasit akartam hanem valakit aki a társam lehet.
Szerintem nem baxtam el mert a srác lehet hogy nem egy Brad Pitt de 5 éve együtt vagyunk és minden ismerősöm szerint nagyon jól összeillünk, akkor meg minek nekem menőcsávó akivel max villogni tudok?
Szerintem butaság ezzel áltatnia magát az embernek, hogy aki őt anno kikosarazta, vagy csak nem vett tudomást róla, az valaha meg fogja bánni..
Osztom azt a véleményt, hogy jobb egyedül, mint valami megalkuvó, "jobb híján" kapcsolatban. Ha egyszer barát Béla nem volt vonzó, vagy voltak ellenszenves vonásai, az talán nem baj, hogy mellette kel és fekszik az ember. Mellesleg nekem egy ilyen viszonylag kitartó "barát Bélám" volt, aki mellém verődött és elég tisztázatlanok voltak a szándékai, olyasmi barátnak pozícionálta be magát nálam, aki ragaszkodása mellett mindig gondoskodott róla, hogy ne érezzem magam jó nőnek, finoman odab**zott párszor, gondolván, ha lehúz maga mellé, majd észreveszem milyen jó parti is ő, hisz amúgy is, ki másnak kellenék rajta kívül?
Szóval számomra is megdőlt a tündérmese, hogy a menő pasi szívtelen, szemétláda, míg ezek a megkeseredett, másodvonalbeli jóembereknek meg mesés jellemük van.
Ti tökéletesen megfeleltek ennek a jellemrajznak. És még nem is ez a tragédia, hanem az, hogy egy ez fikázás:
A lényeg: ti is a modelleket akarjátok dugni, és pont innen származik a frusztráció. Mert nem éritek fel ésszel, hogy azt kapjátok, amit adtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!